vaccingrippe-1509451580.jpg

Date îngrijorătoare au fost furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova. Acestea sunt doar cazurile din ultima săptămână, privind evoluția infecțiilor respiratorii acute și a gripei.

În săptamâna 09.04.2018-15.04.2018, în județul Prahova, s-au înregistrat următoarele date de morbiditate:

-IACRS ( infecții acute ale căilor respiratorii superioare) un număr de 3251 cazuri, din care 57 internări;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

-Pneumonii un număr de 665, din care 113 internări și două decese;

-Gripă 5 cazuri, din care unul internat;

În județul Prahova, în săptămâna menționată au fost administrate 108 vaccinuri antigripale .

Direcția de Sănătate Publică Prahova, recomandă vaccinarea persoanelor din grupele de risc și respectarea cu strictețe a măsurilor de protecție și igienă personală.

sursa DSP Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.