c8417b1a-4d18-4a4a-aa5a-7b5978eb3b6b.png

Profu' Științescu te așteaptă sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 10.00, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii, alături de toți pasionații de științe, unde a pregătit experimente de fizică și chimie, un dom astronomic din interiorul căruia o să privim cerul mai de aproape, dar și workshopuri.

La domul astronomic sunt 8 serii de prezentări, iar la fiecare pot participa maxim 20 de participanți. Pentru înscrieri la una dintre serii vă rugăm accesați acest link.

Am pregătit 4 ateliere unde putem descoperi împreună detalii surprinzătoare despre știință, tehnică, inginerie și matematică. Înscrierea la ateliere se face completând acest formular.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atelierele sunt următoarele:
"Robotica în România" - Ana Maria Stancu (coordonator Săptămâna Roboticii)
"Micii meteorologi" - Corina Pistea Iftene (trainer Asociația Learn by Teaching)
Fizica altfel - Adriana Niculae (Centrul de Evaluare și Analize Educaționale)
Despre dezvoltarea abilităților socio emoționale prin STEM - Simona Crisbășanu (Președinte Asociația ROI)

Fondul Științescu Prahova este un fond de finanțare destinat pasionaților de științe din judetul Prahova. Credem în faptul că științele exacte pot fi interesante și incitante și că reprezintă o lume fascinantă ce merită să fie descoperită de către tineri.

În prima rundă de finanțare, un juriu independent a selectat 12 proiecte din 15 idei primite de la profesori și pasionații de științe din județ. Bugetul total al Fondului Științescu a fost de 95.000 lei.

Fondul Științescu Prahova este implement de către Fundația Comunitară Prahova.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.