Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

c8417b1a-4d18-4a4a-aa5a-7b5978eb3b6b.png

Profu' Științescu te așteaptă sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 10.00, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii, alături de toți pasionații de științe, unde a pregătit experimente de fizică și chimie, un dom astronomic din interiorul căruia o să privim cerul mai de aproape, dar și workshopuri.

La domul astronomic sunt 8 serii de prezentări, iar la fiecare pot participa maxim 20 de participanți. Pentru înscrieri la una dintre serii vă rugăm accesați acest link.

Am pregătit 4 ateliere unde putem descoperi împreună detalii surprinzătoare despre știință, tehnică, inginerie și matematică. Înscrierea la ateliere se face completând acest formular.

Atelierele sunt următoarele:
"Robotica în România" - Ana Maria Stancu (coordonator Săptămâna Roboticii)
"Micii meteorologi" - Corina Pistea Iftene (trainer Asociația Learn by Teaching)
Fizica altfel - Adriana Niculae (Centrul de Evaluare și Analize Educaționale)
Despre dezvoltarea abilităților socio emoționale prin STEM - Simona Crisbășanu (Președinte Asociația ROI)

Fondul Științescu Prahova este un fond de finanțare destinat pasionaților de științe din judetul Prahova. Credem în faptul că științele exacte pot fi interesante și incitante și că reprezintă o lume fascinantă ce merită să fie descoperită de către tineri.

În prima rundă de finanțare, un juriu independent a selectat 12 proiecte din 15 idei primite de la profesori și pasionații de științe din județ. Bugetul total al Fondului Științescu a fost de 95.000 lei.

Fondul Științescu Prahova este implement de către Fundația Comunitară Prahova.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești