ploaie.jpg

După ce zilele trecute am avut temperaturi specifice lunilor de vară în Prahova, cu maxime de 25 până la 27 de grade, vremea se răcește în această săptămână.

Astfel, la Ploiești, în următoarele zile, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 20 de grade, fiind prognozate ploi însemnate cantitativ în zilele de miercuri, 18 aprilie, respectiv vineri, 20 aprilie.

Temperaturile minime vor scădea în cursul nopții până la 6-7 grade și chiar până la limita înghețului în zonele înalte de munte ale județului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.