concert-pascal-filarmonica-ploiesti.JPG

Primăria, Casa de Cultură “I.L. Caragiale” și Filarmonica ”Paul Constantinescu” din  Ploiești au lansat o invitație specială. Duminică, 15 aprilie, de la ora 19.00, în Sala ”Ion Baciu” a Filarmonicii, ploieștenii sunt invitați la un Concert Pascal în Săptămâna Luminată.

Spectacolul este oferit de Corala ”Paul Constantinescu” a Casei de Cultură ”I.L. Caragiale”, dirijată de Cristian Boldorea, Corul de copii "Allegrezza" al Colegiului de Artă "Carmen Sylva" din Ploieşti, dirijat de Mihail Nae şi Corul Psaltic al Protoieriei Ploiești, condus de pr. Toma Dumitru. Corala „Paul Constantinescu”, unul dintre cele mai importante ansabluri ploieștene, a obţinut, de-a lungul vremii, numeroase premii, trofee şi distincţii de mare valoare, a precizat Primăria Ploiești.

„Recent reveniți de la Olimpiada Națională de Coruri de la Piatra Neamț, unde au obținut Premiul Special, copiii corului "Allegrezza" vor urca și ei pe scena sălii de concerte "Ion Baciu" a Filarmonicii Ploieştene. Seara se va încheia cu recitalul Corului Psaltic al Protoieriei Ploiești, condus de pr. Toma Dumitru, binecunoscut publicului iubitor de muzică bizantină”, se arată înn comunicatul de presă al Primăriei Ploiești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.