WhatsApp Image 2018-04-13 at 15.10.18 (1).jpeg

Priviți imaginile alăturate. Ele reprezintă exemplul perfect al nesimțirii, lipsei de civilizație, indolenței, prostiei, din Ploiești. 

Fotografiile au fost trimise de un părinte șocat după vizita la locul de joacă, sau mai exact a ceea ce a mai rămas din el, din cartierul Mihai Bravu.

Inaugurat în septembrie 2014, parcul din Mihai Bravu amenajat de Petrotel Lukoil avea o suprafața de 425 mp. În afara modulelor tipice unui loc de joacă,  avea o suprafață turnata de cauciuc anti-traumă, care îl transforma într-un parc special cu un grad înalt de siguranță pentru cei mici (detalii AICI)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În 2016, angajații SGU au tăiat cu flexul și demontat o bună parte din mobilier și obiectele de joacă, invocând o solicitare de retrocedare a terenului formulată în instanță de foștii proprietari.

Acum, ce a mai rămas din cel mai frumos loc de joacă din Ploiești s-a transformat într-un imens tomberon.

Persoane lipsite de bun simț, mă îndoiesc că ar fi fost cei mici dornici să se dea în leagăn, au ”muncit” la un jenant covor de coji de semințe, aruncând pe jos și diverse ambalaje. 

Imaginile de jos nu mai au nevoie de alte comentarii...

WhatsApp Image 2018-04-13 at 15.10.18.jpeg

WhatsApp Image 2018-04-13 at 15.10.18 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-04-13 at 15.16.33.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...