WhatsApp Image 2018-04-07 at 17.05.33 (1).jpeg

Așa oraș, așa giratoriu. Vorbim de Ploiești, respectiv giratoriul din Bariera Bucov, devenit celebru ca exemplu de ”așa nu” în întreaga țară.

După ce și-au rupt mașinile în gropile din jurul mizeriei de giratoriu, asfaltate recent, șoferii au vrut să ”sensibilizeze” autoritățile locale inscripționând blocurile de beton cu un mesaj ironic.

Altfel, la solicitarea observatorulph.ro, conducerea IJP Prahova susține că a notoficat administratorul drumului (Primăria Ploiești și CNAIR) privind pericolul producerii de accidente în zona respectivă (vezi la finalul articolului adresa poliției).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

FOTO ”Rond european” la Ploiești

WhatsApp Image 2018-04-07 at 17.05.33.jpeg

WhatsApp Image 2018-04-07 at 17.05.33 (1).jpeg

WhatsApp Image 2018-04-07 at 17.05.33 (2).jpeg

Reacția IJP Prahova

002 (2).jpg

003.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...