30656797_10155720296128650_7207193549207502848_n.jpg

Cetățenii din cartierul ploieștean Bereasca au inițiat o petiție online împotriva deciziei Primăriei Ploiești, prin TCE, de desființare a opt stații de pe traseul 40.

Demersul este susținut de deputatul USR, Dan Rădulescu, printr-un mesaj postat pe Facebook:

”Fără a ține cont de realitățile transportului în comun din oraș, Primăria și TCE Ploiești au hotărât, începând de astăzi, 11 aprilie, desființarea a opt stații de autobuz, linia 40, care merge spre cartierul Bereasca, păstrând o singură stație, cea de la sensul giratoriu – complex Bereasca.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Susțin petiția cetățenilor din acest cartier pentru a păstra nemodificat traseul autobuzului 40: https://www.petitieonline.com/ruta_traseului_40.

În sprijinul lor, m-am adresat Primăriei cu o cerere prin care am solicitat studiul de impact care a stat la baza acestei decizii. Cum vor gestiona autoritățile locale problema cetățenilor privați de transportul în comun?”

Sursa foto:Ploiești.stfp.net


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...