adrian-dobre-primar-ploiesti.jpg

Primarul Adrian Dobre a anunțat că școlile și grădinițele cu program normal din Ploiești vor fi închise vineri, 23 martie. Edilul spune că a fost obligat să ia această decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, deși aceasta nu s-ar fi impus la Ploiești.

Primarul susține că nu a fost invitat la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, unde ar fi susținut ca școlile din Ploiești să rămână deschise.

”Școlile se vor închide la Ploiești pentru că trebuie să punem în aplicare decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Nu consider această decizie oportună la Ploiești” a declarat primarul Dobre.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că vineri, 23 martie, toate școlile și grădinițele cu program normal din Prahova se vor închide din cauza codului portocaliu de ninsori și viscol, valabil din această noapte până mâine la ora 15:00.

Excepție fac grădiniele de stat cu program prelungit și școlile speciale (citește aici comunicatul Prefecturii Prahova).

VIDEO Adrian Dobre nu este de acord cu închiderea școlilor din Ploiești, dar respectă decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență:

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.