fbpx

adrian-dobre-primar-ploiesti.jpg

Primarul Adrian Dobre a anunțat că școlile și grădinițele cu program normal din Ploiești vor fi închise vineri, 23 martie. Edilul spune că a fost obligat să ia această decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, deși aceasta nu s-ar fi impus la Ploiești.

Primarul susține că nu a fost invitat la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, unde ar fi susținut ca școlile din Ploiești să rămână deschise.

”Școlile se vor închide la Ploiești pentru că trebuie să punem în aplicare decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Nu consider această decizie oportună la Ploiești” a declarat primarul Dobre.

Reamintim că vineri, 23 martie, toate școlile și grădinițele cu program normal din Prahova se vor închide din cauza codului portocaliu de ninsori și viscol, valabil din această noapte până mâine la ora 15:00.

Excepție fac grădiniele de stat cu program prelungit și școlile speciale (citește aici comunicatul Prefecturii Prahova).

VIDEO Adrian Dobre nu este de acord cu închiderea școlilor din Ploiești, dar respectă decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență:

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg