fbpx

ijp.jpg

Șoferii sunt obligați, din nou, să vireze la dreapta la ieșirea din parcarea mall-ului Ploiești Shopping City. Semnul rutier a reapărut, cu acordul Poliției Rutiere, deși acesta a făcut obiectul unei plângeri.

Luna trecută, observatorulph.ro a publicat articolul Șofer amendat la ieșirea din parcarea mall-ul Ploiești Shopping City. Apoi, indicatorul cu obligatoriu la dreapta a dispărut! bazat pe reclamația unui cititor.

”După ce mi-am plătit rata la bancă, am plecat spre casă. Cum locuiesc în Câmpina, la ieșirea din parcarea mall-ului Ploiești Shopping City am făcut stânga, pe DJ 236. Am fost tras imediat pe dreapta de un echipaj de poliție, de la postul din Blejoi, care stătea la pândă. Am fost amendat cu 580 de lei și patru puncte pentru nerespectarea indicatorului obligatoriu la dreapta. Degeaba am încercat să le explic polițiștilor că indicatorul respectiv nu-și are sensul la intrarea pe DJ având în vedere că linia este discontinuă și vizibilitatea maximă. Mi-au râs în față și îmi-au înmânat procesul verbal al amenzii” povestește cititorul, care, din motive lesne de înțeles, preferă anonimatul.

Acesta a sunat ulterior la superiorii agenților de poliție pentru a le explica absurdul situației și, surpriză! După două săptămâni de la incident, a avut surpriza să constate că acel indicator a dispărut!

La solicitarea observatorulph.ro pentru un punct de vedere, conducerea IJP Prahova susține că semnul rutier a fost eliminat temporar pentru că era deteriorat, fiind montat unul nou.

Potrivit documentului emis de IJP Prahova, pe care îl publicăm mai jos, șoferul a fost amendat în baza legislației rutiere, iar amplasarea semnului rutier este oportună din motive de siguranță a traficului.

UPDATE Reacția șoferului amendat:

Buna ziua, dupa ce am citit raspunsul IPJ Prahova revin cu cateva precizari:

Prima data au scos indicatorul de obligarea la dreapta si au montat indicatorul STOP. Iar la nici trei zile ( trec in fiecare dimineata pe langa Mall ( pe centura din spatele Mall ului) au revenit si au montat indicatorul obligatoriu la dreapta. Mai jos aveti poze facute de mine in care se vede semnul STOP.

De ce au revenit la semnul de obligare la dreapta?  Ma bufnit si rasul cand am vazut ca au montat indicatorul  vechi. De ce mint ca era invechit indicatorul? Nu era invechit. Au revenit cu indicatorul vechi sa se scoata ei. Le era frica ca cine stie ce o sa se intample: sa nu se faca din tantar armasar.

IMG_5770.JPG

Punctuld e vedere al IJP

001.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg