10692604.jpg

Vremea se va răci accentuat începând de duminică, 18 martie, când meteorologii prognozează la Ploiești lapoviță și chiar ninsoare și o minimă de -5 grade.

Dacă până sâmbătă, 17 martie, vremea va fi în general schimbătoare, dar caldă, cu temperaturi maxime așteptate la Ploiești între 15 și 17 grade, ultima zi de weekend aduce o scădere bruscă a gradelor din termometre.

Astfel, duminică vor fi cel mult 4 grade, în timp ce noaptea se vor înregistra temperaturi negative, de până la -5 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest motiv, precipitațiile se pot transforma în lapoviță și ninsoare.

Frigul va persista toată săptămâna viitoare, maximele fiind cuprinse între 4 și 6 grade, iar minimele între 0 și 3 grade.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.