10692604.jpg

Vremea se va răci accentuat începând de duminică, 18 martie, când meteorologii prognozează la Ploiești lapoviță și chiar ninsoare și o minimă de -5 grade.

Dacă până sâmbătă, 17 martie, vremea va fi în general schimbătoare, dar caldă, cu temperaturi maxime așteptate la Ploiești între 15 și 17 grade, ultima zi de weekend aduce o scădere bruscă a gradelor din termometre.

Astfel, duminică vor fi cel mult 4 grade, în timp ce noaptea se vor înregistra temperaturi negative, de până la -5 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din acest motiv, precipitațiile se pot transforma în lapoviță și ninsoare.

Frigul va persista toată săptămâna viitoare, maximele fiind cuprinse între 4 și 6 grade, iar minimele între 0 și 3 grade.

 


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...

Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...