autoroti.jpg

Odată cu încălzirea vremii reapar și cozile la vulcanizările din Ploiești pentru montarea anvelopelor de vară. Soluția simplă implementată de AutoRoți la Ploiești, programarea online, singurul serviciu de acest fel din oraș, te ajută să câștigi timp și să primești servicii de calitate.

Daca alegi AutoRoți din Ploiești ai la dispoziție un  sistem simplu de programare online, denumit “Programare Vulcanizare”, pe care o poți  face cu  minim 24 de ore înainte pentru schimbarea anvelopelor.

Nu trebuie decât să accesezi www.autoroti.ro, în sectiunea “Programare Vulcanizare“, să completezi  câteva date (numărul de înmatriculare al mașinii, numele și telefonul șoferului) și să-ți alegi ziua și intervalul orar la care dorești să fii programat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat după completare  vei primi pe adresa de email confirmarea programării cu toate datele necesare și nu trebuie decât să te prezinți la data și ora stabilită la service-ul de roți din Ploiești, Str. Mărășești, nr 224, lângă Intersecția Cioceanu.

Nimic mai simplu! Operațiunea durează aproximativ  45 de minute, timp în care un angajat cu experiență va înlocui anvelopele, respectând timpii de lucru și standardele de calitate.

Programarea este gratuită, echipamentele de vulcanizare sunt profesionale, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

În cazul în care doriți, puteți opta pentru depozitarea avelopelor extrasezon în sistem ”Hotel de anvelope”.

Pentru informații despre anvelope, jante, service roți ne puteți contacta telefonic la: 0722/619.971 sau 0733/466.666 sau să ne scrieți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

AutoRoți Ploiești: pentru c` ai putere!

(P)


Eveniment
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident în Ploiești. O persoană rănită

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs marți seară în zona de Nord a Ploieștiului, la intersecția străzilor Găgeni și Cameliei.  Potrivit primelor cercetări efectuate de...

Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...