Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

autoroti.jpg

Odată cu încălzirea vremii reapar și cozile la vulcanizările din Ploiești pentru montarea anvelopelor de vară. Soluția simplă implementată de AutoRoți la Ploiești, programarea online, singurul serviciu de acest fel din oraș, te ajută să câștigi timp și să primești servicii de calitate.

Daca alegi AutoRoți din Ploiești ai la dispoziție un  sistem simplu de programare online, denumit “Programare Vulcanizare”, pe care o poți  face cu  minim 24 de ore înainte pentru schimbarea anvelopelor.

Nu trebuie decât să accesezi www.autoroti.ro, în sectiunea “Programare Vulcanizare“, să completezi  câteva date (numărul de înmatriculare al mașinii, numele și telefonul șoferului) și să-ți alegi ziua și intervalul orar la care dorești să fii programat.

Imediat după completare  vei primi pe adresa de email confirmarea programării cu toate datele necesare și nu trebuie decât să te prezinți la data și ora stabilită la service-ul de roți din Ploiești, Str. Mărășești, nr 224, lângă Intersecția Cioceanu.

Nimic mai simplu! Operațiunea durează aproximativ  45 de minute, timp în care un angajat cu experiență va înlocui anvelopele, respectând timpii de lucru și standardele de calitate.

Programarea este gratuită, echipamentele de vulcanizare sunt profesionale, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

În cazul în care doriți, puteți opta pentru depozitarea avelopelor extrasezon în sistem ”Hotel de anvelope”.

Pentru informații despre anvelope, jante, service roți ne puteți contacta telefonic la: 0722/619.971 sau 0733/466.666 sau să ne scrieți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

AutoRoți Ploiești: pentru c` ai putere!

(P)


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești