autoroti.jpg

Odată cu încălzirea vremii reapar și cozile la vulcanizările din Ploiești pentru montarea anvelopelor de vară. Soluția simplă implementată de AutoRoți la Ploiești, programarea online, singurul serviciu de acest fel din oraș, te ajută să câștigi timp și să primești servicii de calitate.

Daca alegi AutoRoți din Ploiești ai la dispoziție un  sistem simplu de programare online, denumit “Programare Vulcanizare”, pe care o poți  face cu  minim 24 de ore înainte pentru schimbarea anvelopelor.

Nu trebuie decât să accesezi www.autoroti.ro, în sectiunea “Programare Vulcanizare“, să completezi  câteva date (numărul de înmatriculare al mașinii, numele și telefonul șoferului) și să-ți alegi ziua și intervalul orar la care dorești să fii programat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat după completare  vei primi pe adresa de email confirmarea programării cu toate datele necesare și nu trebuie decât să te prezinți la data și ora stabilită la service-ul de roți din Ploiești, Str. Mărășești, nr 224, lângă Intersecția Cioceanu.

Nimic mai simplu! Operațiunea durează aproximativ  45 de minute, timp în care un angajat cu experiență va înlocui anvelopele, respectând timpii de lucru și standardele de calitate.

Programarea este gratuită, echipamentele de vulcanizare sunt profesionale, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

În cazul în care doriți, puteți opta pentru depozitarea avelopelor extrasezon în sistem ”Hotel de anvelope”.

Pentru informații despre anvelope, jante, service roți ne puteți contacta telefonic la: 0722/619.971 sau 0733/466.666 sau să ne scrieți pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

AutoRoți Ploiești: pentru c` ai putere!

(P)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.