fbpx

alunecare_53227000.jpg

O persoană a fost evacuată după ce în urmă cu o săptămână s-a produs o alunecare de teren în zona Seciu. La acea dată, comisia care s-a deplasat la fața locului a constatat că o casă este afectată de alunecarea de teren, reprezentanții din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții stabilind că locuința este grav afectată și nu mai prezintă siguranţă în exploatare.

După lungi discuții cu proprietara construcției, autoritățile locale au reușit să o convingă să se mute, ca soluție temporară fiindu-i oferită o cameră la Căminul Cultural. În Prahova au mai existat alunecări și la Drajna.

”Toate zonele afectate de alunecări sunt monitorizate. În cazul în care comitetele locale pentru situații de urgenţă ne aduc la cunoştinţă fenomene de alunecări/tasări de teren, în cel mai scurt timp este convocată comisia de specialitate pentru a se deplasa pe teren și se stabilesc măsurile care se impun. Până în prezent, la Boldesti-Scăeni este singura situație în care s-a impus evacuarea unei persoane", a declarat pentru Observatorulph.ro Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg