inmatriculari-auto-660x330.jpeg

O cititoare ne-a expus situația imposibilă în care se află, după ce și-a cumpărat o mașină, pe care acum se chinuie să o înmatriculeze. Din cauza intervalului mare de programare, mama nu-și va putea folosi mașina trasă pe dreapta pentru a-și vedea copilul. Observatorulph.ro a solicitat un unct de vedere Prefecturii Prahova.

Sesizarea cititoarei:

”Ma numesc Nicoleta Gavrila si in randurile ce urmeaza am sa va expun problema mea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In data de 6 feb. 2018 am cumparat un autoturism si in aceasi zi am facut programare online in vederea inmatricularii pentru data de 24 aprilie 2018, la orele 10.30. Era primul interval disponibil.

Pe data de 8 martie de la locul de munca am fost anuntati ca vom pleca 3 luni la cursuri in alt judet, asa ca astazi am mers la Seful de serviciu in audienta.

Desi plec si am nevoie de masina mi s-a spus sa o las in parcare si sa fac procura cuiva si asa voi rezolva problema. Tot azi mi-am platit asigurarea RCA la masina pentru 12 luni, desi am in copil de crescut. Prin urmare nu m-a putut ajuta nimeni.

Am intrat pe site pentru a face programare pentru inca o luna la nr provizorii si prima zi era 10 mai 2018. La ora cand va scriu acest email prima zi disponibila este 29.05.2018.

Eu imi mai puteam prelungi din 15.03.2018 pana in 15.04.2018. Deci aceasta data de 10 mai este cu mult peste ceea ce aveam eu nevoie.

Dupa cum stiti certificatul de autenticitate de la RAR expira in 60 zile (la mine pe 6.05.2018), vi se pare normal aceasta bataie de joc? Stiti cat am asteptat sa imi preschimb permisul de conducere? 2 luni...intre timp expirase....stiti de ce? pentru ca asa am gasit loc...daca noi mergem cu permisul expirat sau masina neinmatriculata platim amenzi.

Azi am sunat la 0244302136 unde am vorbit cu in domn care mi-a comunicat ca si pentru numere provizorii este acelasi site si aceasi ramura. Va sugerez sa aveti 2 ramuri pentru numere provizorii si numere finale. Consider ca ar fi mai drept fata de noi toti prostii care stam la dvs la rand si platim si taxe sa nu va mai bateti joc.

Azi la telefon acel domn mi-a comunicat ca trebuia sa merg sa imi schimb permisul la Bucuresti....imi plateste cineva ziua de munca pe care o lipsesc sau transportul?

Nu as vrea sa imi pierd locul de munca pentru un document. De ce in alt judet se poate si la noi este asa? Trebuie sa ne mutam din judet? Asta este rezolvarea? Sau mai bine ne mutam in alte tari unde oamenii sunt civilizati si nu isi trateaza cetatenii asa?

Nu este o rezolvare sa ne trimiteti in alt judet unde oamenii sunt mai competenti. Daca nu aveti personal nu este vina noastra....sunt destui fara in loc de munca...asa ca eu cred ca sunt candidati. 

Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva aceasta problema pana vineri 16.03.2018 avand in vedere ca plec in alt judet si am nevoie de masina. Trebuie sa vin si acasa...ca si dvs (probabil) am un copil de care mi se va face dor. 

 Va multumesc si sper sa luati masuri. Nicoleta Gavrila”

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...