adrian-pusca.jpg

9 ani de așteptare și suferință, de asta are parte Adrian Pușca un tânăr de 34 de ani din Ploiești, care a rămas fără un picior în urma unui accident rutier. Bărbatul ar fi trebuit să primească despăgubiri atât de la cel vinovat, cât și de la compania acestuia de asigurări, însă până în prezent nu a văzut niciun ban. 

Bărbatul care a produs accidentul susține că nu are de unde să plătească iar firma de asigurări a intrat în faliment. Adrian Pușca a ajuns să îngropat în datorii și să-i fie rușine să iasă din casă să le ceară ajutor vecinilor. Singurul sprijin îl are de la mama lui, care câștigă 1000 de lei pe lună, potrivit digi24.ro

„Nu scap niciodată, chiar dacă mă operez și îmi taie din picior, deci nu voi scăpa niciodată. E pur și simplu un plastic pe piele și eu mergând se freacă piciorul și automat îmi face necroză”, afirmă Adrian Pușca.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru Adrian Pușca, viața a luat o turnură nefastă în urmă cu exact 9 ani. Muncea pe-atunci în Italia, dar într-o scurtă vizită acasă s-a întâmplat nenorocirea. Traversa, când un scuter nu i-a acordat prioritate și l-a lovit în plin. Medicii nu au avut de ales și i-au amputat un picior. Bărbatul de pe scuter și-a recunoscut vina și a fost de acord să plătească daune morale, doar că de la vorbă la faptă.

Citește continuarea pe digi24.ro