adrian-pusca.jpg

9 ani de așteptare și suferință, de asta are parte Adrian Pușca un tânăr de 34 de ani din Ploiești, care a rămas fără un picior în urma unui accident rutier. Bărbatul ar fi trebuit să primească despăgubiri atât de la cel vinovat, cât și de la compania acestuia de asigurări, însă până în prezent nu a văzut niciun ban. 

Bărbatul care a produs accidentul susține că nu are de unde să plătească iar firma de asigurări a intrat în faliment. Adrian Pușca a ajuns să îngropat în datorii și să-i fie rușine să iasă din casă să le ceară ajutor vecinilor. Singurul sprijin îl are de la mama lui, care câștigă 1000 de lei pe lună, potrivit digi24.ro

„Nu scap niciodată, chiar dacă mă operez și îmi taie din picior, deci nu voi scăpa niciodată. E pur și simplu un plastic pe piele și eu mergând se freacă piciorul și automat îmi face necroză”, afirmă Adrian Pușca.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru Adrian Pușca, viața a luat o turnură nefastă în urmă cu exact 9 ani. Muncea pe-atunci în Italia, dar într-o scurtă vizită acasă s-a întâmplat nenorocirea. Traversa, când un scuter nu i-a acordat prioritate și l-a lovit în plin. Medicii nu au avut de ales și i-au amputat un picior. Bărbatul de pe scuter și-a recunoscut vina și a fost de acord să plătească daune morale, doar că de la vorbă la faptă.

Citește continuarea pe digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.