- Publicitate -

Un altfel de concert caritabil în Ploiești: ”Salvați-l de la moarte pe Vlad. Noi singuri nu putem”. Strigătul disperat a trei elevi de la LMV

Data:

salvati-vlad-constantinescu.jpg

”Salvați-l de la moarte pe Vlad” este strigătul a trei prieteni și elevi de la LMV care nu au rămas indiferenți la drama adolescentului din Ploiești diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic. Ambra, Andrada și Vlad au înțeles că oricât de mari sunt încercările vieții, doar ajutându-ne între noi le putem depăși.

- Publicitate -

Pe Vlad Constantinescu, tânărul a cărui viață atârnă de un fir de păr îl cunoaște toată lumea. Este elev la Spiru Haret și bucuria de a trăi aproape a pierdut-o în urma unui diagnostic crunt pe care l-a primit în vara anului 2017. O simplă inflamație a ganglionilor din zona gâtului s-a dovedit a fi coșmarul oricărui părinte și o povară de imposibil de dus de un copil aflat la vârsta de 16 ani.

Cât costă o șansă la viață? În cazul lui Vlad peste 100 000 de euro.

Pentru strângerea acestei sume marți la ora 18.00 la Filarmonica Paul Constantinescu va avea loc un concert susținut de trupa ”Micul Paris”. Prețul biletului este de 15 lei însă concertul, oricât de absurd ar părea, se va ține doar dacă cei trei prieteni reușesc să vândă minim 150 de bilete. În concluzie, prezența este ”obligatorie” așa cum este ”obligatoriu” să facem tot ce ține de noi pentru a ne ajuta semenii care trec prin momente de cumpănă.

- Publicitate -

Până acum Ambra, Andrada și Vlad au reușit să vândă aproximativ 80 de bilete și au înțeles că singuri nu vor reuși să-și atingă scopul de care depinde într-o măsură, cât de mică, dar atât de importantă, viața lui Vlad Constantinescu.

Prin intermediul nostru cei trei prieteni strigă după ajutor: ”Salvați-l de la moarte pe Vlad!”, iar noi la rândul nostru vă cerem să faceți același lucru, dar vă și propunem să faceți următorul exercițiu:

Sunteți la serviciu și abia așteptați ca programul să se termine. Ajungeți acasă, vă întâlniți cu familia și vă petreceți timp cu cei dragi, care v-au lipsit chiar și pentru câteva ore. A două zi se întâmplă la fel, iar la finalul săptămânii veți continua să faceți lucrurile pe care vi le doriți, vă plac și vă fac să fiți fericiți. Cine nu-și dorește asta?

- Publicitate -

Dacă v-ați luat o pauză din ce făceați și ați citit acest articol, înseamnă că ați auzit de drama familiei Constantinescu sau că ”ceva” din mintea și sufletul vostru v-a spus că această poveste merită atenție. Noi vă spunem că Vlad merită să trăiască și să se bucure în continuare de viață, iar voi îl puteți ajuta.

Haideți să-l salvăm pe Vlad de la moarte! Marți la ora 18.00 eu voi fi prezent pentru Vlad la Filarmonica Paul Constantinescu și știu că și tu vei fi acolo pentru a salva viața unui copil care își dorește din tot sufletul să trăiască și să fie fericit. Dacă nu ai încă bilet la concert mă poți suna până marți la ora 18.00 pe numărul 0726 221 596 sau pe numărul de fix al redacției – 0374 957 704 și te pot ajuta. 15 lei nu este o sumă mare, iar concertul nu va dura o veșnicie, ci doar o oră și jumătate. Lipsa lui Vlad în schimb va fi una eternă, iar familia nu a apucat încă să se bucure de singurul copil pe care îl are pentru că 100 000 de euro sunt imposibil de strâns într-un timp atât de scurt. 

Persoanele care pot susține financiar familia Constantinescu o pot face în contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina. 

- Publicitate -

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Accident în Comarnic. Este al doilea eveniment rutier produs pe DN1, joi seara

Cel de al doilea accident s-a în Comarnic, primul...

Oradea a avut, doar în 2023, investiții din fonduri europene de 918 milioane lei. Ploieștiul…?

Numai în anul 2023 Municipiul Oradea a finalizat investiții...

Accident pe DN1, în zona Azuga. Șoferii autoturismelor implicate sunt asistați medical

Evenimentul rutier s-a produs joi, după ora 17, la...
- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -