salvati-vlad-constantinescu.jpg

”Salvați-l de la moarte pe Vlad” este strigătul a trei prieteni și elevi de la LMV care nu au rămas indiferenți la drama adolescentului din Ploiești diagnosticat cu o formă agresivă de cancer limfatic. Ambra, Andrada și Vlad au înțeles că oricât de mari sunt încercările vieții, doar ajutându-ne între noi le putem depăși.

Pe Vlad Constantinescu, tânărul a cărui viață atârnă de un fir de păr îl cunoaște toată lumea. Este elev la Spiru Haret și bucuria de a trăi aproape a pierdut-o în urma unui diagnostic crunt pe care l-a primit în vara anului 2017. O simplă inflamație a ganglionilor din zona gâtului s-a dovedit a fi coșmarul oricărui părinte și o povară de imposibil de dus de un copil aflat la vârsta de 16 ani.

Cât costă o șansă la viață? În cazul lui Vlad peste 100 000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru strângerea acestei sume marți la ora 18.00 la Filarmonica Paul Constantinescu va avea loc un concert susținut de trupa ”Micul Paris”. Prețul biletului este de 15 lei însă concertul, oricât de absurd ar părea, se va ține doar dacă cei trei prieteni reușesc să vândă minim 150 de bilete. În concluzie, prezența este ”obligatorie” așa cum este ”obligatoriu” să facem tot ce ține de noi pentru a ne ajuta semenii care trec prin momente de cumpănă.

Până acum Ambra, Andrada și Vlad au reușit să vândă aproximativ 80 de bilete și au înțeles că singuri nu vor reuși să-și atingă scopul de care depinde într-o măsură, cât de mică, dar atât de importantă, viața lui Vlad Constantinescu.

Prin intermediul nostru cei trei prieteni strigă după ajutor: ”Salvați-l de la moarte pe Vlad!”, iar noi la rândul nostru vă cerem să faceți același lucru, dar vă și propunem să faceți următorul exercițiu:

Sunteți la serviciu și abia așteptați ca programul să se termine. Ajungeți acasă, vă întâlniți cu familia și vă petreceți timp cu cei dragi, care v-au lipsit chiar și pentru câteva ore. A două zi se întâmplă la fel, iar la finalul săptămânii veți continua să faceți lucrurile pe care vi le doriți, vă plac și vă fac să fiți fericiți. Cine nu-și dorește asta?

Dacă v-ați luat o pauză din ce făceați și ați citit acest articol, înseamnă că ați auzit de drama familiei Constantinescu sau că ”ceva” din mintea și sufletul vostru v-a spus că această poveste merită atenție. Noi vă spunem că Vlad merită să trăiască și să se bucure în continuare de viață, iar voi îl puteți ajuta.

Haideți să-l salvăm pe Vlad de la moarte! Marți la ora 18.00 eu voi fi prezent pentru Vlad la Filarmonica Paul Constantinescu și știu că și tu vei fi acolo pentru a salva viața unui copil care își dorește din tot sufletul să trăiască și să fie fericit. Dacă nu ai încă bilet la concert mă poți suna până marți la ora 18.00 pe numărul 0726 221 596 sau pe numărul de fix al redacției – 0374 957 704 și te pot ajuta. 15 lei nu este o sumă mare, iar concertul nu va dura o veșnicie, ci doar o oră și jumătate. Lipsa lui Vlad în schimb va fi una eternă, iar familia nu a apucat încă să se bucure de singurul copil pe care îl are pentru că 100 000 de euro sunt imposibil de strâns într-un timp atât de scurt. 

Persoanele care pot susține financiar familia Constantinescu o pot face în contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca Transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.