52209-agr_XL.jpg

Un ploieștean a apelat la observatorulph.ro pentru a-i mulțumi public unui medic de la spitalul județean de urgență:

”Ma numesc G.I, locuiesc in Ploiesti si doresc sa va aduc la cunostiinta urmatoarele:

In data de 10.03.2018 orele 15.30 am suferit un accident in gospodaria personala (taietura cu toporul la nivelul mainii stangi) si m-am prezentat de urgenta la UPU Spitalul Judetean, fiind repartizat in scurt timp pentru investigatie si tratament la medicul Victor Serban.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am fost tratat in mod exemplar (antitetanos, operatie, coasere, pansare, radiografie, reteta de tratament etc.) motiv pentru care doresc sa aduc multumiri intregului personal din cadrul UPU/Ploiesti in mod special medicului Victor Serban.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Asemenea oameni merita toata admiratia si pretuirea noastra mai ales ca isi desfasoara munca intr-un stres de neimaginat. MUNCESC MULT, BINESI AU TIMP SA FIE SI AMABILI CU CEI  AFLATI IN SUFERINTA. CINSTE LOR.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.