WhatsApp Image 2018-03-12 at 09.35.45.jpeg

Schimbarea bruscă de temperatură și umiditatea crescută în perioada de primăvară accentuează durerile provocate de inflamarea articulațiilor, determinând într-un timp nu foarte îndelungat deformarea acestora. În Prahova, un tratament inovator pentru artroze, se aplică la spitalul Dentirad din Plopeni. Practic, organismul se repară singur, fără să fie bombardat cu medicamente care, în timp, produc numeroase efecte adverse.

Din păcate, tot mai mulți pacienți care resimt dureri la nivelul articulațiilor se tratează singuri sau cu ”doctorul google”. Vorbim de administrarea după ureche și masivă de medicamente cu rol anti-inflamator, care calmează durerea, dar care nu tratează și cauza.

Pentru a nu ajunge la deformări grave ale articulațiilor, care determină limitarea mobilității, medicul specialist Mihai Băican de la Spitalul Dentirad din Plopeni, aflat la 15 km de Ploiești, recomandă infiltrațiile cu plasmă îmbogățită în trombocite, obținută prin tehnologia MeaPlasma.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum funcționează un tratament ale cărui rezultate sunt dovedite științific

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

“Se recoltează 8,5 ml de sânge de la pacient într-o eprubetă și vor fi supuși unui proces de centrifugare până la separarea plasmei îmbogățite în trombocite și factori de creștere.

Ulterior, aceasta va fi injectată în articulația cu probleme, conducând la regenerarea țesuturilor. În aproximativ una-două săptămâni, factorii de creștere vor începe efectiv «să repare», să regenereze țesuturile, să stopeze progresul artrozei și să scadă inflamația”, declară dr. Mihai Băican.

În cazul tehnologiei MeaPlasma, se recomandă repetarea infiltrațiilor de 2–3 ori la un interval de 2–3 săptămâni, timp în care plasma acționează intens la nivelul articulației.

În artrozele de gradul I și II, rezultatele sunt spectaculoase.
Rezultatele tratamentului se traduc prin reducerea durerii până la dispariția ei, vindecarea inflamației, îmbunătățirea mobilității articulare și, în cele din urmă, o mai bună funcționalitate.

Infiltrațiile cu plasmă proprie sunt nedureroase şi pot fi însoțite de fizioterapie, ca parte a tratamentului, precum și de ozonoterapie.

Pentru detalii, prețuri și programări la un consult sunați la Dentirad Plopeni, 0244.972, număr cu tarif normal, apelabil non-stop.

26804720_1732180100180198_7853583282730604613_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Exclusiv
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Observatorulph.ro, liderul presei online din Prahova

Observatorulph.ro conduce detașat în topul publicațiilor online din Prahova, potrivit ultimelor date de audiență furnizate de Google Analytics. Astfel, în luna noiembrie, observatorulph.ro a...

IT&C
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Centenarul Marii Uniri, pe prima pagină Google

Gigantul Google face o surpriză frumoasă românilor cu un doodle special de ziua națională și Centenar. „O zi națională fericită, România!”, transmite Google în pagina dedicată doodle-ului creat pentru...