fbpx

WhatsApp Image 2018-03-12 at 09.35.45.jpeg

Schimbarea bruscă de temperatură și umiditatea crescută în perioada de primăvară accentuează durerile provocate de inflamarea articulațiilor, determinând într-un timp nu foarte îndelungat deformarea acestora. În Prahova, un tratament inovator pentru artroze, se aplică la spitalul Dentirad din Plopeni. Practic, organismul se repară singur, fără să fie bombardat cu medicamente care, în timp, produc numeroase efecte adverse.

Din păcate, tot mai mulți pacienți care resimt dureri la nivelul articulațiilor se tratează singuri sau cu ”doctorul google”. Vorbim de administrarea după ureche și masivă de medicamente cu rol anti-inflamator, care calmează durerea, dar care nu tratează și cauza.

Pentru a nu ajunge la deformări grave ale articulațiilor, care determină limitarea mobilității, medicul specialist Mihai Băican de la Spitalul Dentirad din Plopeni, aflat la 15 km de Ploiești, recomandă infiltrațiile cu plasmă îmbogățită în trombocite, obținută prin tehnologia MeaPlasma.

Cum funcționează un tratament ale cărui rezultate sunt dovedite științific

“Se recoltează 8,5 ml de sânge de la pacient într-o eprubetă și vor fi supuși unui proces de centrifugare până la separarea plasmei îmbogățite în trombocite și factori de creștere.

Ulterior, aceasta va fi injectată în articulația cu probleme, conducând la regenerarea țesuturilor. În aproximativ una-două săptămâni, factorii de creștere vor începe efectiv «să repare», să regenereze țesuturile, să stopeze progresul artrozei și să scadă inflamația”, declară dr. Mihai Băican.

În cazul tehnologiei MeaPlasma, se recomandă repetarea infiltrațiilor de 2–3 ori la un interval de 2–3 săptămâni, timp în care plasma acționează intens la nivelul articulației.

În artrozele de gradul I și II, rezultatele sunt spectaculoase.
Rezultatele tratamentului se traduc prin reducerea durerii până la dispariția ei, vindecarea inflamației, îmbunătățirea mobilității articulare și, în cele din urmă, o mai bună funcționalitate.

Infiltrațiile cu plasmă proprie sunt nedureroase şi pot fi însoțite de fizioterapie, ca parte a tratamentului, precum și de ozonoterapie.

Pentru detalii, prețuri și programări la un consult sunați la Dentirad Plopeni, 0244.972, număr cu tarif normal, apelabil non-stop.

26804720_1732180100180198_7853583282730604613_n.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg