ploi.jpg

După câteva zile de vreme superbă, în care prahovenii s-au bucurat de o primăvară autentică, vremea schimbă foaia.

Potrivit ultimei prognoze meteo, începând de marți, 13 martie, la Ploiești revin ploile, care vor dura până vineri, 16 martie. 

Din punct de vedere al temperaturilor, acestea se mențin peste media acestei perioade, cu maxime cuprinse între 13 și 16 grade, în timp ce minimele se vor situa între 5 și 9 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În zona înaltă de munte precipiațiile se pot transforma în lapoviță și chiar ninsoare.


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.