imgnews_1cb4592e-d0cf-418c-9880-a1589e9803eb.jpg

O câmpineancă a renunțat la cariera de inginer pentru a deveni polițistă la vârsta la care angajații MAI se gândesc la pensionare.

Alina Butunoi este câmpineancă, are 47 de ani și este inginer de profesie. De fapt, a fost inginer, iar din noiembrie 2018 va fi agent de poliție.

Este cel mai vârstnic "boboc" al Școlii de Poliție de la Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În mod cert, nu-i este deloc ușor, dar are un optimism incredibil și este un om puternic.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

"Da, se poate spune că este o schimbare radicală în viața mea. Dar unul dintre principiile mele este acela că niciodată nu e prea târziu să-și urmezi visul atunci când crezi că acesta este drumul tău.

Și mai cred că în viață noi nu suntem nimic dacă Dumnezeu nu vrea!", a declarat Alina Butunoi, cea care va deveni polițist la vârsta la care alții părăsesc sistemul prin pensionare.

Citește continuarea pe campinatv.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.