bratan-front-deces.jpg

Aurel Brătan, un tânăr în vârstă de 32 din Vâlcelele, comuna Colceag, s-a stins din viață pe un pat de spital din Londra în data de 13 februarie. Pe lângă durerea cauzată de moartea acestuia, familia se confruntă și cu probleme financiare, fiind în imposibilitatea de a aduce trupul neînsuflețit în România. 

Tânărul prahovean suferea de anevrism cerebral, iar o comoție cerebrale urmată de trei zile de comă i-au fost fatale. Aurel Brătan s-a stins din viață la Queens Hospital din Londra

Emanuel Riza și Elena Brătan, fratele și mama tânărului decedat încearcă să aducă trupul lui neînsuflețit în România însă nu au suficienți bani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Costul perceput de o firmă mortuară din Arad care s-a angajat să-l aducă pe Aurel Brătan la Colceag este de 3000 de euro. Familia a reușit să achite un avans de 500 de euro și speră ca până la eliberarea pașaportului mortuar să acopere și diferența. 

Persoanele care au posibilități financiare sau pot ajuta în alte moduri familia îl pot contacta pe Emanuel Riza, fratele lui Aurel Brătan, la următorul număr de telefon: 0756 824 253

Donațiile pot fi făcute în următoarele conturi: 

NL77INGB0658670247 - cont în euro deschis în Olanda pe numele lui Emanuel Riza 

sau 

RO88RNCB0591156937210001 - cont în lei deschis pe numele Riza Eleonora, sora lui Aurel Brătan. 

Trebuie precizat că Aurel Brătan poartă numele mamei, Elena Brătan. Tânărul va fi înmormântat la Colceag. 

certifica-tdeces-londra.jpg

certificat-deces-londraj.jpg

28170182_2049882685266864_1800207380_o.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.