Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

locuri-ocupate-abuziv.jpg

Locurile de parcare din Ploiești rezervate persoanelor cu handicap au ajuns să fie motiv ceartă și invidie între vecini. Mulți consideră că plăcuțele cu ”rezervat” au fost atribuite de Primărie pe nedrept, însă prea puține persoane se gândesc la faptul că ”proprietarii” unor astfel de locuri sau membrii ai familiei lor nu au parte de o viață normală și trăiesc în suferință. 

Aleea Troienelor din cartierul Malu Roșu este în permanență sufocată de mașini, iar un loc de parcare liber este un adevărat semn divin pentru ploieștenii domiciliați acolo, mai ales când toată lumea se întoarce de la serviciu. Cu toate astea, pe îngusta alee este rezervat un loc de parcare pentru autoturismul PH 14 EDS, mașina unei familii care și-a crescut singura fetiță mai mult prin spitale. Copila suferă de tetrapareză și de mai multe afecțiuni digestive, iar necesitatea unui loc de parcare cât mai aproape de casă este evidentă. 

Chiar dacă prezența ambulanței aproape în fiecare săptămână pe aleea Troienelor nu mai surprinde pe nimeni, mama fetiței a contactat redacția observatorulph.ro pentru a reclama faptul că vecinii le ocupă în mod abuziv locul de parcare rezervat. Femeia ne-a mai declarat că situația este cunoscută atât la nivelul Poliției Locale însă până acum nimeni nu a luat nicio măsură. 

Observatorul Prahovean Primăriei și Poliției Locale luarea măsurilor care se impun în astfel de cazuri. 

loc-parcare-troienelor-handicap4.jpg

loc-parcare-troienelor-handicap3.jpg

loc-parcare-troienelor-handicap2.jpg

loc-parcare-troienelor-handicap1.jpg


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești