locuri-ocupate-abuziv.jpg

Locurile de parcare din Ploiești rezervate persoanelor cu handicap au ajuns să fie motiv ceartă și invidie între vecini. Mulți consideră că plăcuțele cu ”rezervat” au fost atribuite de Primărie pe nedrept, însă prea puține persoane se gândesc la faptul că ”proprietarii” unor astfel de locuri sau membrii ai familiei lor nu au parte de o viață normală și trăiesc în suferință. 

Aleea Troienelor din cartierul Malu Roșu este în permanență sufocată de mașini, iar un loc de parcare liber este un adevărat semn divin pentru ploieștenii domiciliați acolo, mai ales când toată lumea se întoarce de la serviciu. Cu toate astea, pe îngusta alee este rezervat un loc de parcare pentru autoturismul PH 14 EDS, mașina unei familii care și-a crescut singura fetiță mai mult prin spitale. Copila suferă de tetrapareză și de mai multe afecțiuni digestive, iar necesitatea unui loc de parcare cât mai aproape de casă este evidentă. 

Chiar dacă prezența ambulanței aproape în fiecare săptămână pe aleea Troienelor nu mai surprinde pe nimeni, mama fetiței a contactat redacția observatorulph.ro pentru a reclama faptul că vecinii le ocupă în mod abuziv locul de parcare rezervat. Femeia ne-a mai declarat că situația este cunoscută atât la nivelul Poliției Locale însă până acum nimeni nu a luat nicio măsură. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorul Prahovean Primăriei și Poliției Locale luarea măsurilor care se impun în astfel de cazuri. 

loc-parcare-troienelor-handicap4.jpg

loc-parcare-troienelor-handicap3.jpg

loc-parcare-troienelor-handicap2.jpg

loc-parcare-troienelor-handicap1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.