mormant-madalina-manole-3.jpg

Mai mulți artiști, printre care se numără Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu și Mihai Constantinescu, se vor reuni la mormântul Mădălinei Manole din Cimitirul Bolovani din Ploiești.

Potrivit libertatea.ro, la aproape opt ani de la trecerea în neființă a Mădălineia Manole numeroși artiști (este vorba de  Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Nicoleta Matei, Anne’s, Daniel Iordăchioaie, Alesis, Oana Sârbu, Silvia Chifiriuc Carmen Rădulescu, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler, Octavian Ursulescu și organizatorul de evenimente Stoian Anghel) se vor întâlni mormântul solistei pentru a se reculege.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, aceștia vor urca pe scenă pentru a susține un concert în memoria solistei care s-a sinucis cu Furadan pe 14 iulie 2010, ziua în care a împlinit 43 de ani.

 

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești