aboneaza-te la ziarul fara reclame

mormant-madalina-manole-3.jpg

Mai mulți artiști, printre care se numără Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu și Mihai Constantinescu, se vor reuni la mormântul Mădălinei Manole din Cimitirul Bolovani din Ploiești.

Potrivit libertatea.ro, la aproape opt ani de la trecerea în neființă a Mădălineia Manole numeroși artiști (este vorba de  Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Nicoleta Matei, Anne’s, Daniel Iordăchioaie, Alesis, Oana Sârbu, Silvia Chifiriuc Carmen Rădulescu, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler, Octavian Ursulescu și organizatorul de evenimente Stoian Anghel) se vor întâlni mormântul solistei pentru a se reculege.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, aceștia vor urca pe scenă pentru a susține un concert în memoria solistei care s-a sinucis cu Furadan pe 14 iulie 2010, ziua în care a împlinit 43 de ani.

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...