mormant-madalina-manole-3.jpg

Mai mulți artiști, printre care se numără Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu și Mihai Constantinescu, se vor reuni la mormântul Mădălinei Manole din Cimitirul Bolovani din Ploiești.

Potrivit libertatea.ro, la aproape opt ani de la trecerea în neființă a Mădălineia Manole numeroși artiști (este vorba de  Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Nicoleta Matei, Anne’s, Daniel Iordăchioaie, Alesis, Oana Sârbu, Silvia Chifiriuc Carmen Rădulescu, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler, Octavian Ursulescu și organizatorul de evenimente Stoian Anghel) se vor întâlni mormântul solistei pentru a se reculege.

Pe 3 martie, la Sala Palatului, aceștia vor urca pe scenă pentru a susține un concert în memoria solistei care s-a sinucis cu Furadan pe 14 iulie 2010, ziua în care a împlinit 43 de ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...