Conferința primar Ploiești, Adrian Dobre - LIVE

cod-glaben-ploi-650x435.jpg

Din această seară, Prahova intră sub cod galben de precipitații.

Potrivit avertizării meteo, începând de marți seara, de la ora 20:00, până joi, 15 februarie, ora 15:00, în Prahova vor cădea precipitații abundente, sub formă de ploaie în zona joasă (până la 30 l/mp), respectiv ninsoare în zona de munte, unde se va depune un strat nou de zăpadă de cel puțin 10 cm.

Tot în zona de munte a judeului,  vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 50…55 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m va bate cu rafale de peste 80 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Protest la Penitenciarul Ploiești. FOTO-VIDEO

Zeci de angajați ai Penitenciarului din Ploiești au protestat astăzi, în fața sediului de pe strada Rudului. Aceștia cer creșterea salariilor și îmbunătățirea condițiilor de muncă, având în vedere...

Auto-moto
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc pe DN 1A, la Vălenii de Munte

Marți dimineață, pompierii prahoveni au fost chemați să stingă un incendiu care a cuprins un autoturism pe DN 1A, la Vălenii de Munte. Din primele informații, focul a izbucnit la compartimentul motor....