27752478_1954420604586988_7857753918768294693_n.jpg

Primăria Ploiești a postat pe SEAP anunțul de licitație privind cumpărarea a 50 de autobuze noi, Diesel, Euro VI.

Potrivit forumului TransPloiești, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 martie. În cazul în care lictația nu va fi contestată, ploieștenii ar putea beneficia de confortul primelor autobuze noi chiar din vara acestui an. Acestea ar trebui să fie dotate cu instalație de climatizare și cu podea joasă pentru accesul facil al călătorilor.

Toate autobuzele societății de transport public din Ploiești au depășit cu mult durata medie de utilizare, cele mai vechi fiind modele IKARUS, fabricate în anii 70-80. În ultimii zece ani, Primăria Ploiești a cumpărat numai troleibuze și autobuze second-hand.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.