caini-fara-stapan-agresiv-ploiesti.jpg

În urma articolului în care am prezentat pericolul la care sunt expuși copiii și sportivii care vin la bazinul Vega din cauza maidanezilor agresivi, Primăria Ploiești nu a oferit încă un punct de vedere. Ploieștiul este plin de câini fără stăpân și oricât de mult ne-am ”obișnuit” cu ei, pericolul unui atac din partea acestora este iminent. 

Lipsa de reacție a autorităților în cazul maidanezilor îngrijorează, mai ales că victime pot ajunge oricând copiii. Printr-un e-mail trimis pe adresa redacției, un cititor al ziarului nostru atrage atenția asupra maidanezilor care au ajuns să umble în haită pe Șoseaua Vestului, în zona Hotel Nord. Realitatea este mult mai dură și o cunoaștem cu toții: cartierele orașului sunt pline de câini fără stăpân, care se adună în special în zona unităților de învățământ. 

”Am rugămintea dacă puteți scrie un articol referitor la câinii fără stăpân care se afla în dreptul otelului Nord. Este o adevărată aventură seara după ora 20:00 să circuli prin acea zonă fără să fii atacat. De altfel seara este imposibil să poți dormi din cauza lătratului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am sesizat adăpostul de câinii de cel putin trei ori atât eu cât și vecinii mei din zona referitor la această problema. De fiecare data am fost asigurați că se rezolvă. Bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic.

Sper ca prin intermediul dumneavoastră să se sesizeze cineva și să trateze cu responsabilitate această problema pe care o avem de 27 de ani în Ploiești.”

Observatorul Prahovean solicită măsuri urgente Primăriei Ploiești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

TCE si SGU salvate în luna noiembrie

Pentru prima dată de la începutul anului, cei patru aleși locali de la ALDE nu au votat alături de PSD rectificarea de buget, proiectul fiind votat doar de liberali și de social-democrați....