fbpx

caini-fara-stapan-agresiv-ploiesti.jpg

În urma articolului în care am prezentat pericolul la care sunt expuși copiii și sportivii care vin la bazinul Vega din cauza maidanezilor agresivi, Primăria Ploiești nu a oferit încă un punct de vedere. Ploieștiul este plin de câini fără stăpân și oricât de mult ne-am ”obișnuit” cu ei, pericolul unui atac din partea acestora este iminent. 

Lipsa de reacție a autorităților în cazul maidanezilor îngrijorează, mai ales că victime pot ajunge oricând copiii. Printr-un e-mail trimis pe adresa redacției, un cititor al ziarului nostru atrage atenția asupra maidanezilor care au ajuns să umble în haită pe Șoseaua Vestului, în zona Hotel Nord. Realitatea este mult mai dură și o cunoaștem cu toții: cartierele orașului sunt pline de câini fără stăpân, care se adună în special în zona unităților de învățământ. 

”Am rugămintea dacă puteți scrie un articol referitor la câinii fără stăpân care se afla în dreptul otelului Nord. Este o adevărată aventură seara după ora 20:00 să circuli prin acea zonă fără să fii atacat. De altfel seara este imposibil să poți dormi din cauza lătratului.

Am sesizat adăpostul de câinii de cel putin trei ori atât eu cât și vecinii mei din zona referitor la această problema. De fiecare data am fost asigurați că se rezolvă. Bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic.

Sper ca prin intermediul dumneavoastră să se sesizeze cineva și să trateze cu responsabilitate această problema pe care o avem de 27 de ani în Ploiești.”

Observatorul Prahovean solicită măsuri urgente Primăriei Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Eveniment
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc în Ploiești

Incindent, luni dimineața, în Ploiești, unde o mașină a luat foc în  mers. Pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, compartimentul motor al unui autoturism a luat foc. Din fericire, nu sunt victime....