caini-fara-stapan-agresiv-ploiesti.jpg

În urma articolului în care am prezentat pericolul la care sunt expuși copiii și sportivii care vin la bazinul Vega din cauza maidanezilor agresivi, Primăria Ploiești nu a oferit încă un punct de vedere. Ploieștiul este plin de câini fără stăpân și oricât de mult ne-am ”obișnuit” cu ei, pericolul unui atac din partea acestora este iminent. 

Lipsa de reacție a autorităților în cazul maidanezilor îngrijorează, mai ales că victime pot ajunge oricând copiii. Printr-un e-mail trimis pe adresa redacției, un cititor al ziarului nostru atrage atenția asupra maidanezilor care au ajuns să umble în haită pe Șoseaua Vestului, în zona Hotel Nord. Realitatea este mult mai dură și o cunoaștem cu toții: cartierele orașului sunt pline de câini fără stăpân, care se adună în special în zona unităților de învățământ. 

”Am rugămintea dacă puteți scrie un articol referitor la câinii fără stăpân care se afla în dreptul otelului Nord. Este o adevărată aventură seara după ora 20:00 să circuli prin acea zonă fără să fii atacat. De altfel seara este imposibil să poți dormi din cauza lătratului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am sesizat adăpostul de câinii de cel putin trei ori atât eu cât și vecinii mei din zona referitor la această problema. De fiecare data am fost asigurați că se rezolvă. Bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic.

Sper ca prin intermediul dumneavoastră să se sesizeze cineva și să trateze cu responsabilitate această problema pe care o avem de 27 de ani în Ploiești.”

Observatorul Prahovean solicită măsuri urgente Primăriei Ploiești.


Viața Prahovei
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Razie, luni dimineața, la Halele Centrale

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat, luni dimineață, o acțiune de control în Piața de la Halele Centrale, pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte...

Travel&Lifestyle
  • Luni, 20 August 2018
  • De Mihai Popescu

Sosetele colorate - Cand, cum, unde?

Stii regula de baza a sosetelor colorate? Trebuie sa fie intotdeauna asortate cu pantalonii. Acest lucru inseamna ca la pantaloni negri vei purta sosete negre, la pantaloni gri inchis vei purta...