fumat-afi-ploiesti.jpg

”Dacă ești suficient de boss și a dat șmecheria în tine, stai cu țigara aprinsă prin mall, mai tragi un fum...”

John Cristea, realizatorul emisiunii Generația lui John de la Prahova TV, a postat pe Facebook imaginea unui tânăr care fumează în mall-ul Afi Palace Ploiești. Un astfel de gest ar fi putut provoca un incendiu sau să declanșeze alarma care ar fi dus la evacuarea tuturor clienților.

Postarea lui John Cristea: ”Am văzut cu ochii mei, acum 10 minute!!!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În AFI Ploiești, dacă ești suficient de boss și a dat șmecheria în tine, stai cu țigara aprinsă prin mall, mai tragi un fum, mai scrumezi când ai chef de-o aroganță, dai o flegmă pe șustache, mergi cu prietenii în stil de intimidare și crezi că nu te vede nimeni.

România lui 2018...”

fumat-afi-ploiesti.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...