fbpx

wc-public-parcul-foamei5.jpg

După aproape doi ani de când a fost închisă, toaleta publică din parcul Toma Socolescu este în continuare nereabilitată și s-a transformat într-o problemă imposibil rezolvat pentru Primăria Ploiești.

Necesitatea unui WC public într-o zonă centrală a unui oraș cu peste 150 000 de locuitori este incontestabilă, dar acest lucru se pare că nu este suficient pentru SGU, societatea care o administrează, să și facă ceva.

Nici faptul că locul s-a transformat într-un adevărat focar de infecție nu impresionează pe nimeni. Ce-i drept, încă e iarnă și temperaturile scăzute împiedică mirosul să se propage. La vară ”problema” toaletei publice din Parcul Foamei va fi mult mai gravă. 

Mizând pe amplasarea toaletei, aproximativ jumătatea distanței dintre Primărie și SGU, poate mirosul va fi atât de puternic încât atât directorul instituției subordonate Primăriei, cât și primarul orașului îl vor simți din birouri. Poate abia atunci își vor aduce aminte totuși că ploieștenii au nevoi fizice care trebuie satisfăcute și că nu pot face acest lucru în pădure pentru că totuși locuiesc într-un oraș european în anul 2018. 

wc-public-parcul-foamei7.jpg

wc-public-parcul-foamei6.jpg

wc-public-parcul-foamei5.jpg

wc-public-parcul-foamei4.jpg

wc-public-parcul-foamei3.jpg

wc-public-parcul-foamei3.jpg

wc-public-parcul-foamei2.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro