aboneaza-te la ziarul fara reclame

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

wc-public-parcul-foamei5.jpg

După aproape doi ani de când a fost închisă, toaleta publică din parcul Toma Socolescu este în continuare nereabilitată și s-a transformat într-o problemă imposibil rezolvat pentru Primăria Ploiești.

Necesitatea unui WC public într-o zonă centrală a unui oraș cu peste 150 000 de locuitori este incontestabilă, dar acest lucru se pare că nu este suficient pentru SGU, societatea care o administrează, să și facă ceva.

Nici faptul că locul s-a transformat într-un adevărat focar de infecție nu impresionează pe nimeni. Ce-i drept, încă e iarnă și temperaturile scăzute împiedică mirosul să se propage. La vară ”problema” toaletei publice din Parcul Foamei va fi mult mai gravă. 

Mizând pe amplasarea toaletei, aproximativ jumătatea distanței dintre Primărie și SGU, poate mirosul va fi atât de puternic încât atât directorul instituției subordonate Primăriei, cât și primarul orașului îl vor simți din birouri. Poate abia atunci își vor aduce aminte totuși că ploieștenii au nevoi fizice care trebuie satisfăcute și că nu pot face acest lucru în pădure pentru că totuși locuiesc într-un oraș european în anul 2018. 

wc-public-parcul-foamei7.jpg

wc-public-parcul-foamei6.jpg

wc-public-parcul-foamei5.jpg

wc-public-parcul-foamei4.jpg

wc-public-parcul-foamei3.jpg

wc-public-parcul-foamei3.jpg

wc-public-parcul-foamei2.jpg


Administrație
  • Vineri, 18 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Oricum o dai, nu e bine (foto)

În 99% din cazuri dăm vina pe autorități pentru ceea ce nu ne convine. Nu spunem că nu este corect ca lumea să-și verse nervii, mai ales în Ploiești, unde totul pare să involueze, dar trebuie să...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești