wc-public-parcul-foamei5.jpg

După aproape doi ani de când a fost închisă, toaleta publică din parcul Toma Socolescu este în continuare nereabilitată și s-a transformat într-o problemă imposibil rezolvat pentru Primăria Ploiești.

Necesitatea unui WC public într-o zonă centrală a unui oraș cu peste 150 000 de locuitori este incontestabilă, dar acest lucru se pare că nu este suficient pentru SGU, societatea care o administrează, să și facă ceva.

Nici faptul că locul s-a transformat într-un adevărat focar de infecție nu impresionează pe nimeni. Ce-i drept, încă e iarnă și temperaturile scăzute împiedică mirosul să se propage. La vară ”problema” toaletei publice din Parcul Foamei va fi mult mai gravă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mizând pe amplasarea toaletei, aproximativ jumătatea distanței dintre Primărie și SGU, poate mirosul va fi atât de puternic încât atât directorul instituției subordonate Primăriei, cât și primarul orașului îl vor simți din birouri. Poate abia atunci își vor aduce aminte totuși că ploieștenii au nevoi fizice care trebuie satisfăcute și că nu pot face acest lucru în pădure pentru că totuși locuiesc într-un oraș european în anul 2018. 

wc-public-parcul-foamei7.jpg

wc-public-parcul-foamei6.jpg

wc-public-parcul-foamei5.jpg

wc-public-parcul-foamei4.jpg

wc-public-parcul-foamei3.jpg

wc-public-parcul-foamei3.jpg

wc-public-parcul-foamei2.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

h-p-970x250.png