1.jpg

Blocurile ANL, care ar trebui să formeze Cartierul Libertății din zona de Vest a Ploieștiului, sunt încă în stadiu de șantier aproape abandonat.

În ciuda asigurărilor date de conducerea Primăriei Ploiești că lucrările vor fi reluate anul acesta astfel încât tinerii să se mute cât mai repede în aceste imobile, peisajul este în continuare dezolant. O demonstrează fotografiile trimise de cititorul observatorulph.ro, Corneliu Stănescu, împreună cu următoarea sesizare în atenția primarului Adrian Dobre:

”Buna ziua, numele meu este Stanescu Corneliu din Ploiesti si revin cu imagini noi din zona vilelor ANL (cartier ANL Libertatii) din zona de vis a vis de fostul supermarket Billa actual Market. Zona nu este mult schimbata(a se observa panoul electric daca se poate spune asa..o cutie din care a fost furat totul), reamintesc mizeria din anul 2015 cand am trimis la redactie poze cu animale moarte, seringi si mizerie de nedescris... Observ ca in zona au aparut muncitorii, doar trei muncitori dar sunt acolo...se lucreaza in stilul pur romanesc..gardul care trebuia sa imprejmuiasca zona de santier nu acopera toata zona..ori nu este montat tot..mizerie este in continuare..Ploiesteni voua va place aceasta zona ? Fac un apel pentru primarul Adrian Dobre sa viziteze zona si sa ne spuna si noua daca ii place cum arata inauntru asa zis-ul cartier”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Galerie FOTO Viitorul Cartier ANL din Ploiești cu doar trei muncitori pe șantier

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

{cwgallery}

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.