Fundatia Corporativa Michelin sprijina comunitatea locala.jpg

Fundația Corporativă Michelin, parte a Grupului Michelin, sprijină comunitatea locală prin îmbunătățirea serviciilor medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploiești, investind în dotarea cu echipamente medicale. Acest proiect vizează echiparea secţiei Neurochirurgie a Spitalului Judeţean cu 1 aparat medical care va contribui atât la creşterea calităţii îngrijirii pacienţilor, cât și la salvarea de vieți.

Fundația Corporativă Michelin are drept scop promovarea și susținerea operațiunilor umanitare și a actelor caritabile în domeniile mobilității durabile, sportului, sănătății, educației și solidarității, culturii și patrimoniului și ale protecției mediului. Astfel, a urmărit nevoile comunității locale și a decis să investească în echipament medical, dotând spitalul cu un craniotom care va contribui semnificativ la creșterea calității intervențiilor neurochirurgicale efectuate.

Este o bucurie foarte mare și suntem foarte mândri să începem anul marcând un moment atât de important precum echiparea secției de Neurochirurgie. Scopul nostru este să ne implicăm în comunitățile din care facem parte și să susținem nevoile concrete ale acestora, de aceea suntem mândri că reușim prin această investiție să creștem șansele fiecăruia la supraviețuire și să asigurăm un trai mai bun pentru comunitatea din Ploiești.” a declarat a declarat Philippe Legrez, Delegat General al Fundației Corporativă Michelin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești oferă servicii populației orașului Ploiești și a zonelor din jur, în total acoperind peste 850.000.de locuitori, și oferă anual:

  • 158.753 consultații în Unitatea de Primiri Urgențe
  • 99.414 consultații în ambulatoriu de specialitate
  • 42.603 pacienți externați spitalizare continuă
  • 12.719 intervenții chirurgicale spital, dintre care 840 de intervenții neurochirurgicale

Capacitatea spitalului este de 1.160 paturi pentru spitalizarea continuă, 39 paturi pentru spitalizarea de o zi, alături de 20 secții medicale și chirurgicale și 15 compartimente, 7  laboratoare de analize medicale, radiologie, anatomie patologică, recuperare, medicină fizică și balneologie, ambulatoriu, psihiatrie, pneumologie, boli infecțioase etc.

Fundația Corporativă Michelin a fost creată în ianuarie 2014 la inițiativa lui Jean-Dominique Senard, Președintele Grupului Michelin, sub egida mobilității omului. Fundația urmează tradiția Michelin și se implică în societate, păstrând valorile de respect și solidaritate pe care Grupul le-a promovat încă de la început. Scopul Fundației este de a continua acțiunile de CSR pe care Grupul le desfășoară prin intermediul filialelor sale, în strânsă legătură cu implicarea în viața comunității locale. Acțiunile de CSR sunt deja prezente în foarte multe țări unde Michelin își desfășoară activitatea, iar Fundația Corporativă Michelin are ca obiectiv să atragă proiecte de interes general pe termen lung, în toate țările în care este prezent.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.