conditii-paturi-suplimentare-spitale.jpg

La doar câteva ore după ce Observatorul Prahovean a solicitat măsuri conducerii Spitalului Județean cu privire la condițiile în care sunt internați pacienții la secția de pe strada Buna Vestire, au început să se vadă primele efecte. 

Cititorul care ne-a adus în atenție faptul că pacienții sunt internați câte doi în același pat și că familiile sunt trimise să cumpere medicamente, ne-a transmis că în saloanele aglomerate vor fi aduse paturi suplimentare.

A.A. a ținut să precizeze că personalul medical de la secția Județeanului de pe Buna Vestire se bucură alături de el de reacția promptă și de faptul că lucrurile au început să se miște în direcția normală. Acesta a subliniat că medicii și asistenții sunt alături de pacienți și se implică în recuperarea acestora, dar au nevoie și ei la rândul lor de susținere în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă mulțumim că ne citiți. Împreună suntem cea mai influentă comunitate. 


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.