branconveanu-voda-ploiesti-bezna.jpg

Ploieștenii care locuiesc pe strada Brâncoveanu Vodă au ajuns la capătul răbdării din cauza iluminatului stradal. De aproximativ două săptămâni strada este în beznă, iar tentativele de a reclama deranjamentul s-au concretizat prin pasarea responsabilității de la un dispecerat la altul: Electrica - Primăria Ploiești - Luxten. 

”Locuiesc pe strada Brâncoveanu Vodă din Ploiești și de aproximativ două săptămâni sunt probleme cu iluminatul stradal. Am telefonat la deranjamente Electrica crezând că de acolo vine rezolvarea, dar  mi-au spus că nu ei se ocupă de asta și am fost îndrumat către dispeceratul Primăriei.

Am sunat și acolo, dar nici aici nu am găsit rezolvarea situației și am fost îndrumat către firma particulară Luxten care se ocupa de iluminatul stradal. Insist cu telefonul și aici răspunsul primit a fost că  ”nu ține de noi”. Va rugăm să ne ajutați și pe noi, locuitorii acestei străzi, cui să ne adresam în această situație.”, este sesizarea trimisă pe adresa redacției de un cititor al ziarului nostru. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorul Prahovean a solicitat măsuri și un punct de vedere Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.