branconveanu-voda-ploiesti-bezna.jpg

Ploieștenii care locuiesc pe strada Brâncoveanu Vodă au ajuns la capătul răbdării din cauza iluminatului stradal. De aproximativ două săptămâni strada este în beznă, iar tentativele de a reclama deranjamentul s-au concretizat prin pasarea responsabilității de la un dispecerat la altul: Electrica - Primăria Ploiești - Luxten. 

”Locuiesc pe strada Brâncoveanu Vodă din Ploiești și de aproximativ două săptămâni sunt probleme cu iluminatul stradal. Am telefonat la deranjamente Electrica crezând că de acolo vine rezolvarea, dar  mi-au spus că nu ei se ocupă de asta și am fost îndrumat către dispeceratul Primăriei.

Am sunat și acolo, dar nici aici nu am găsit rezolvarea situației și am fost îndrumat către firma particulară Luxten care se ocupa de iluminatul stradal. Insist cu telefonul și aici răspunsul primit a fost că  ”nu ține de noi”. Va rugăm să ne ajutați și pe noi, locuitorii acestei străzi, cui să ne adresam în această situație.”, este sesizarea trimisă pe adresa redacției de un cititor al ziarului nostru. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorul Prahovean a solicitat măsuri și un punct de vedere Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. 


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Joi, 06 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Efectele grevei de la Rosal - galerie foto

Greva angajaților de la Rosal, din primele zile ale săptămânii, au făcut ca Ploieștiul să arate cu mult mai rău decât și așa era. Greva s-a terminat ieri, însă efectele celor două zile de...