accident-poligonului-ploiesti.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață după ce un autoturism a intrat într-un tir. Trei persoane au ajuns la spital cu diverse răni.

O persoană a sunat la 112, în jurul orei 07.00, și a anunțat incidentul. Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Accident în Ploiești. O mașină a intrat într-un tir

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism la mandibulă.

Cea de a doua victimă a fost o tânără în vârstă de 23 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la umăr, iar cea de a treia victimă a fost o tânără în vârstă de 25 de ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism la un umăr și era în observație și cu un traumatism toracic.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs accidentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.