accident-poligonului-ploiesti.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață după ce un autoturism a intrat într-un tir. Trei persoane au ajuns la spital cu diverse răni.

O persoană a sunat la 112, în jurul orei 07.00, și a anunțat incidentul. Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Accident în Ploiești. O mașină a intrat într-un tir

Potrivit primelor informații, este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism la mandibulă.

Cea de a doua victimă a fost o tânără în vârstă de 23 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și un traumatism la umăr, iar cea de a treia victimă a fost o tânără în vârstă de 25 de ani, care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu un traumatism cranio-cerebral, traumatism la un umăr și era în observație și cu un traumatism toracic.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs accidentul rutier.

Auto-moto
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN72. Accident la Stoenești

Traficul rutier pe DN72 este îngreunat începând cu ora 15.05 din cauza unui accident rutier produs în localitatea Stoenești, în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat echipaje...

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești