profesori-bani.jpg

”Luni, 15 ianuarie, toți profesorii își vor încasa lefurile”, a anunțat minstrul Educației. Acestea au întârziat cu o săptămână din cauza unei modificări legislative.

 

Astfel, din acest an, salariile cadrelor didactice vor fi plătite de inspectoratele școlare și nu de primării, ca până acum, așa cum observatorulph.ro a anunțat AICI.

În schimb, voucherele de vacanţă pentru cadrele didactice vor fi acordate începând din luna martie. 

"Începand cu luna viitoare, vom deschide finanţarea pentru voucherele de vacanţă. Avem 390 milioane de lei, pe care, conform legii, trebuie să îi acordăm până în luna noiembrie. În functie de cum se organizează inspectoratele şcolare, în lunile martie, aprilie, mai să fie plătite toate voucherele de vacanţă pentru toţi profesorii”, a declarat Liviu Pop la România TV.

 

Național
  • Joi, 18 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Pâinea s-ar putea scumpi cu 10% din februarie

Pâinea ar putea fi mai scumpă cu 10% de luna viitoare. Majorarea preţului este cauzată de creşterea tarifelor la electricitate şi gaze naturale, explică producătorii. Nu este însă, singurul motiv....

Economic
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Salariul mediu net - aproape 2500 de lei pe lună

Nu puțini sunt cei dispuși să se recalifice pentru a câștiga mai bine. Schimbrea locului de muncă nu mai este o problemă pentru români, atât timp cât le este mai bine din punct de vedere financiar. Salariul...