profesori-bani.jpg

”Luni, 15 ianuarie, toți profesorii își vor încasa lefurile”, a anunțat minstrul Educației. Acestea au întârziat cu o săptămână din cauza unei modificări legislative.

Astfel, din acest an, salariile cadrelor didactice vor fi plătite de inspectoratele școlare și nu de primării, ca până acum, așa cum observatorulph.ro a anunțat AICI.

În schimb, voucherele de vacanţă pentru cadrele didactice vor fi acordate începând din luna martie. 

"Începand cu luna viitoare, vom deschide finanţarea pentru voucherele de vacanţă. Avem 390 milioane de lei, pe care, conform legii, trebuie să îi acordăm până în luna noiembrie. În functie de cum se organizează inspectoratele şcolare, în lunile martie, aprilie, mai să fie plătite toate voucherele de vacanţă pentru toţi profesorii”, a declarat Liviu Pop la România TV.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

O nouă grevă spontană la SGU Ploiești - FOTO

Mai mulți angajați de la Compartimentul Spații verzi din cadrul SGU Ploiești protestează la această oră în curtea societății aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, nemulțumiți că până la...

Eveniment
  • Luni, 17 Septembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Grevă la SGU Ploiești. FOTO-VIDEO

Aproximativ 50 de angajați ai SGU Ploiești au refuzat să mai lucreze, protestând, în această dimineață, în curtea societății. Esta a doua grevă într-o săptămână. Aceștia protestează pentru că nu...

Sport
  • Joi, 13 Septembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Cros pentru educație la Ploiești. Participă și tu!

Asociația Un Strop de Fericire vă invită la ediția cu numărul 5  a crosului „Run for Future”. Crosul se va desfășura în ziua de 22 septembrie 2018, orele 10-13, pe aleile parcului Tineretului, la Sala...