WhatsApp Image 2018-01-13 at 21.36.21.jpeg

Aseară, un incendiu violent a izbucnit la un abator din Târgșorul vechi, Prahova.

Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările câteva ore, incendiul fiind lichidat la ora 23.20, dar pompierii au plecat de la fața locului abia la ora 04.30, după ce s-au asigurat că nu mai există alte focare.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui mijloc de încălzire nesupravegheat. Au ars acoperișul halei și spații administrative, utilaje și instalații, bunuri și obiecte de uz casnic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din fericire, incendiul nu a provocat și victime.

Vezi AICI imagini cu intervenția pompierilor


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.