Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

medic-baicoi-martha-coman.jpg

Medicul care a făcut o criză de isterie și a refuzat internarea unei paciente cardiace la spitalul din Băicoi a solicitat rezilierea contractului. ”Am rupt fișa medicală pentru că mi-a fost frică, credeam că a băgat acolo nişte bani înţelegeţi, din cauza asta asta e, nu iau șpagă de la pacienţi, îmi pare rău.”

Pe 6 ianuarie, medicul de gardă al spitalului din Băicoi, Martha Coman, 31 de ani, a refuzat să interneze o pacientă de 87 de ani, cu probleme cardiace (detalii AICI). 

Aceasta a avut un comportament isteric cu nepoata pacientei, rupând fișa medicală (video la finalul textului), cu care a purtat următorul dialog:

- Ce aveţi astăzi, de Bobotează, să vreţi să o internaţi? Acum, brusc şi dintr-o dată. 
- Dar dumeavoastră ce aveţi cu mine? Spitalul judeţean Ploieşti nu a vrut să o interneze. Înseamnă că nu e de internat. Nu a avut locuri.

- Aţi fost dumneavoastră pe secţie, aţi văzut păturile?”

- Vă rog să-mi puneţi semnătura şi parafa dvs. Aş vrea să ştiu şi eu cu cine stau de vorbă. Doamna doctor?

Daţi-o dracu’. Sunteţi nesimţită. Aduceţi-o aici s-o internez!

Medicul care lucrează ca pneumoftiziolog în localitatea Drajna, dar face gărzi și la spitalul din Băicoi, și-a cerut scuze pentru reacție și a solicitat reziilierea contractului. ”Ca om, regret cele întâmplate, facem greşeli, dar actul medical ca şi doctor l-am făcut”, a declarat Martha Coman, care și-a jusitificat gestul de a rupe fișa medicală a pacientei astfel: ”Mi-a fost frică, credeam că a băgat acolo nişte bani înţelegeţi, din cauza asta asta e, nu iau șpagă de la pacienţi, îmi pare rău.”

DSP Prahova a demarat controale  la spitalul județean și cel din Băicoi, unde se fac și anchete interne. Cazul a intrat și în atenția Colegiului Medicilor Prahova. (sursa foto: captură Știrile Pro TV)

VIDEO Reacția isterică a medicului de gardă Martha Coman de la spitalul din Băicoi:


Social
  • Marți, 17 Aprilie 2018
  • De Mihai Popescu

TCE Ploiești anunță modificarea mai multor trasee

Mai multe trasee modificate la 1 aprilie  de TCE Ploiești revin la rutele inițiale, în urma protestelor cetățenilor din zonele afectate. Astfel, începând de marți, 17 aprilie, Primăria Municipiului...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești