medic-baicoi-martha-coman.jpg

Medicul care a făcut o criză de isterie și a refuzat internarea unei paciente cardiace la spitalul din Băicoi a solicitat rezilierea contractului. ”Am rupt fișa medicală pentru că mi-a fost frică, credeam că a băgat acolo nişte bani înţelegeţi, din cauza asta asta e, nu iau șpagă de la pacienţi, îmi pare rău.”

 

Pe 6 ianuarie, medicul de gardă al spitalului din Băicoi, Martha Coman, 31 de ani, a refuzat să interneze o pacientă de 87 de ani, cu probleme cardiace (detalii AICI). 

Aceasta a avut un comportament isteric cu nepoata pacientei, rupând fișa medicală (video la finalul textului), cu care a purtat următorul dialog:

- Ce aveţi astăzi, de Bobotează, să vreţi să o internaţi? Acum, brusc şi dintr-o dată. 
- Dar dumeavoastră ce aveţi cu mine? Spitalul judeţean Ploieşti nu a vrut să o interneze. Înseamnă că nu e de internat. Nu a avut locuri.

 

- Aţi fost dumneavoastră pe secţie, aţi văzut păturile?”

- Vă rog să-mi puneţi semnătura şi parafa dvs. Aş vrea să ştiu şi eu cu cine stau de vorbă. Doamna doctor?

Daţi-o dracu’. Sunteţi nesimţită. Aduceţi-o aici s-o internez!

 

Medicul care lucrează ca pneumoftiziolog în localitatea Drajna, dar face gărzi și la spitalul din Băicoi, și-a cerut scuze pentru reacție și a solicitat reziilierea contractului. ”Ca om, regret cele întâmplate, facem greşeli, dar actul medical ca şi doctor l-am făcut”, a declarat Martha Coman, care și-a jusitificat gestul de a rupe fișa medicală a pacientei astfel: ”Mi-a fost frică, credeam că a băgat acolo nişte bani înţelegeţi, din cauza asta asta e, nu iau șpagă de la pacienţi, îmi pare rău.”

DSP Prahova a demarat controale  la spitalul județean și cel din Băicoi, unde se fac și anchete interne. Cazul a intrat și în atenția Colegiului Medicilor Prahova. (sursa foto: captură Știrile Pro TV)

VIDEO Reacția isterică a medicului de gardă Martha Coman de la spitalul din Băicoi:

 

 

Social
  • Luni, 22 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Cea mai simplă metodă de divorț în România din 2018

Dintre cele trei modalități de divorț prevăzute de legislația noastră, divorțul la primărie este cel mai simplu. Asta, firește, dacă vorbim de un divorț amiabil. Dacă soții se înțeleg și nu au copii sub...