pod-blejoi-foto1.jpg

Un pod peste Teleajen, construit de germani la Blejoi, a apărut într-una dintre cele mai cunoscute reviste de fotografie din lume.

Podul, paralel cu DN 1A, este folosit atât de pietoni, cât și de puținele trenuri care mai circulă pe ruta Ploiești-Măneciu. 

Andrei Baciu, un prahovean apreciat în lumea fotografilor, a surprins imagini incredibile cu acest pod, care au fost publicate în celebra revistă Lens Work. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fotografiile au fost prezentate în luna septembrie și în cadrul unei expoziții intitulată „Viața și întâmplările din jurul podului de la Blejoi”, cu care a fost deschisă cea de-a patra ediție a Bucharest Photo Week.

În prezentarea evenimentului, Andrei Baciu este descris ca fiind  doctor în literatură şi profesor, care publică fotografii şi articole în diferite reviste şi site-uri, naţionale şi de aiurea, fiind în același timp coautor al volumului „De ce fotografia?”. 

FOTO Podul de la Blejoi, celebru în lumea fotografilor

pod-blejoi-foto3.jpg

pod-blejoi-foto2.jpg


Eveniment
  • Marți, 10 Iulie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Bărcănești

Pompierii militari au fost solicitați să intervină marți în jurul în prânzului pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Pușcași din comuna Bărcănești.  Potrivit ISU Prahova, la fața locului...