Conferința primar Ploiești, Adrian Dobre - LIVE

pod-blejoi-foto1.jpg

Un pod peste Teleajen, construit de germani la Blejoi, a apărut într-una dintre cele mai cunoscute reviste de fotografie din lume.

Podul, paralel cu DN 1A, este folosit atât de pietoni, cât și de puținele trenuri care mai circulă pe ruta Ploiești-Măneciu. 

Andrei Baciu, un prahovean apreciat în lumea fotografilor, a surprins imagini incredibile cu acest pod, care au fost publicate în celebra revistă Lens Work. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fotografiile au fost prezentate în luna septembrie și în cadrul unei expoziții intitulată „Viața și întâmplările din jurul podului de la Blejoi”, cu care a fost deschisă cea de-a patra ediție a Bucharest Photo Week.

În prezentarea evenimentului, Andrei Baciu este descris ca fiind  doctor în literatură şi profesor, care publică fotografii şi articole în diferite reviste şi site-uri, naţionale şi de aiurea, fiind în același timp coautor al volumului „De ce fotografia?”. 

FOTO Podul de la Blejoi, celebru în lumea fotografilor

pod-blejoi-foto3.jpg

pod-blejoi-foto2.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 20 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

Eveniment hipic de excepție la Hipodromul Ploiești

Familia Al Nahyan care conduce Emiratele Arabe crede în viitorul Hipodromului Ploiești - după ce în luna iulie viceprim-ministrul Mansour bin Zayed Al Nahyan a sponsorizat cursa pentru cai pur sânge arab...

Eveniment
  • Miercuri, 19 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

A început EXPO PLAST SIBIU!

A început EXPO PLAST SIBIU, singura expoziție dedicată industriei de prelucrare a maselor plastice. 14 mașini de injecție în fucțiune și 10 roboți vș așteaptă până pe 21 septembrie la EXPO PLAST...

Economic
  • Duminică, 16 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Succes peste aşteptări la Textile Technology Show

Aproape 2000 de vizitatori specialişti (oameni de afaceri, producători, furnizori, designeri) din industria textilă au fost zilele acestea parte din succesul Textile Technology Show, prima ediţie a...