scoala-spectrum.jpg

Tradiţia şcolii (putem să o numim aşa, deoarece există deja la noi de patru ani şi de încă 20 de ani la celelalte şcoli din cadrul Lumina Instituţii de Învăţământ) este ca, începând cu luna noiembrie şi continuând în următoarele luni, elevii de clasa a VIII-a să participe la Simulări ale Evaluării Naţionale, la limba şi literatura română şi la matematică.

Acestea se organizează la finalul săptămânii, după un program stabilit şi anunţat elevilor şi părinţilor la începutul anului şcolar. Subiectele sunt făcute de profesorii şcolii şi respectă modelul Ministerului Educaţiei Naţionale şi programa şcolară parcursă până în acel moment.

Lucrările evaluate sunt discutate cu elevii, iar graficele care arată evoluţia lor ne fac să credem că sunt de un real folos, ajutându-i pe aceştia să-şi parcurgă materia temeinic, să-şi cunoască minusurile, să-şi organizeze studiul independent şi foarte important, să se evalueze corect.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După fiecare simulare şi analizarea greşelilor se stabileşte un program remedial de studiu independent, individualizat pentru fiecare elev, astfel încât până la sfârşitul anului, progresul este evident.

Această modalitate, dar şi faptul că elevii au asigurată săptămânal o oră suplimentară de pregătire a Evaluării Naţionale contribuie la creşterea încrederii în forţele proprii şi reprezintă una din cheile succesului elevilor noştri.

Astfel rezultatele absolvenţilor devin previzibile, iar surprizele nu pot fi decât plăcute.

Sunt ilustrate aceste lucruri în graficele pe ultimii doi ani.

În urma acestui mod de organizare a pregătirii elevilor, Şcoala Spectrum s-a clasat în ultimii doi ani printre primele trei şcoli din oraş.

Vă aşteptăm cu drag să ne cunoaşteţi mai bine!

spectrum-grafic1.jpg

spectrum-grafic2.jpg

spectrum-grafic3.jpg

(P)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.