DSC_2122.jpg

Astăzi a fost inaugurat un loc de joacă la Parcul Bucov.

 

Acesta a fost amenajat în incinta Grădinii zoologice a Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești și reprezintă o investiție a companiei Petrotel Lukoil.

”Răspunzând afirmativ administrației locale de a contribui la dezvoltarea municipiului Ploiești, locul de joacă este construit pe baza principiilor de maximă siguranță pentru copii, o parte din suprafață fiind acoperită cu cauciuc antitraumă de 3 cm grosime. Locul de joacă presupune 3 ansambluri de joacă destinate vârstei 3-12 ani și 2 ansambluri pentru vârste mici, 0-3 ani, precum și băncuțe. Garanția este oferită de constructor pentru o perioadă de 25 de ani, pentru o parte din module și 5 ani pentru celelalte ansambluri.

Rafinăria va continua să dezvolte zona Parcului Memorial “Constantin Stere”, parc unic al județului Prahova, atât pentru prezența Grădinii zoologice, cât și pentru organizarea școlilor de vara pentru copii, diverselor competiții educative și sportive, dar și pentru activitățile de recreere și mișcare pentru prahoveni” se arată în comunicatul companiei. 

 

Galerie FOTO

DSC_2180.jpg

DSC_2187.jpg

DSC_2189.jpg

DSC_2142.jpg

 

Național
  • Marți, 05 Decembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

Ziua de 6 decembrie este ziua Sfântului Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al...