aboneaza-te la ziarul fara reclame

DSC_2122.jpg

Astăzi a fost inaugurat un loc de joacă la Parcul Bucov.

Acesta a fost amenajat în incinta Grădinii zoologice a Parcului Memorial “Constantin Stere” Ploiești și reprezintă o investiție a companiei Petrotel Lukoil.

”Răspunzând afirmativ administrației locale de a contribui la dezvoltarea municipiului Ploiești, locul de joacă este construit pe baza principiilor de maximă siguranță pentru copii, o parte din suprafață fiind acoperită cu cauciuc antitraumă de 3 cm grosime. Locul de joacă presupune 3 ansambluri de joacă destinate vârstei 3-12 ani și 2 ansambluri pentru vârste mici, 0-3 ani, precum și băncuțe. Garanția este oferită de constructor pentru o perioadă de 25 de ani, pentru o parte din module și 5 ani pentru celelalte ansambluri.

Rafinăria va continua să dezvolte zona Parcului Memorial “Constantin Stere”, parc unic al județului Prahova, atât pentru prezența Grădinii zoologice, cât și pentru organizarea școlilor de vara pentru copii, diverselor competiții educative și sportive, dar și pentru activitățile de recreere și mișcare pentru prahoveni” se arată în comunicatul companiei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Galerie FOTO

DSC_2180.jpg

DSC_2187.jpg

DSC_2189.jpg

DSC_2142.jpg


IT&C
  • Luni, 28 Mai 2018
  • De Georgiana Kelemen

Aplicația care descifrează plânsul bebelușilor

O aplicaţie pentru telefon ne "traduce"ce încearcă bebeluşii să ne comunice atunci când plâng. A fost creată în special pentru părinţii cu probleme de auz. Copiii scot sunete şi au reacţii diferite în...