tumblr_mb0v5gqK4i1r1661qo1_500.jpg

De mâine, vremea se va încălzi, la Ploiești fiind prognozate temperaturi normale mai degrabă pentru început de primăvară decât de iarnă.

Astfel, joi, 7 decembrie, temperatura maximă va urca până la 9 grade, iar în weekend se vor înregistra între 10 și 12 grade.

Nopțile rămân reci, cu temperaturi normale pentru început de decembrie, cu minime cprinse între -3 și 0 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vremea se va răci începând de duminică, atunci când temperatura maximă nu va mai atinge decât 5 grade.

În zilele următoare nu sunt prognozate precipitații.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Accident rutier în cartierul Albert din Ploiești

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier petrecut marți în cartierul Albert, în fața hotelului cu același nume. UPDATE: Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că...