WhatsApp Image 2017-12-05 at 18.16.28.jpeg

Zeci de părinți și bunici s-au înghesuit cu tot cu copiii din ”dotare” să prindă una dintre pungile cu dulciuri oferite de Primăria Ploiești, în această seară, cu ocazia deschiderii sezonului sărbătorilor de iarnă.

UPDATE În îmbulzeala creată mai mulți părinți și-au pierdut copiii.

Un bărbat îmbrăcat în costum de Moș Nicolae a dăruit dulciuri copiilor, jandarmii fiind nevoiți să formeze un cordon pentru a asigura ordinea publică în momentul distribuirii darurilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

FOTO Coadă la dulciurile oferite de Moș Nicolae

WhatsApp Image 2017-12-05 at 18.25.03.jpeg

WhatsApp Image 2017-12-05 at 18.25.26.jpeg

WhatsApp Image 2017-12-05 at 18.25.56.jpeg

VIDEO


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.