regele-mihai-reuters-mihai-barbu-resize.jpg

Regele Mihai a murit. Trupul neînsuflețit va fi depus la Castelul Peleș din Sinaia.

Decesul regelui a fost înregistrat astăzi la ora 13:00. Potrivit realitatea.net, trupul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi depus mai întâi la Castelul Peleş, apoi la Castelul Regal, din București, situat pe Calea Victoriei.

Regele Mihai I va fi înmormântat la Curtea de Argeş.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În această seară, custodele Coroanei române va face o declaraţie către ţară și va anunța programul complet al funeraliilor.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.