politistii-investigheaza-un-dublu-deces.jpg

Renumitul medic chirurg Aurel Nenovici, şeful secţiei Buco-maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, s-a stins din viață.

Mesajul colegilor:

”La stingerea din viaţă a distinsului medic chirurg NENOVICI AUREL-  şeful secţiei Buco-maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti- am pierdut nu numai un   bun   coleg de profesie şi dăruit   salvării pacienţilor , ci şi un prieten apropiat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Venit, la începutul anilor 90, ca rezident în  cadrul echipei medicale a acestei secţii,  a  urcat ,treaptă cu treaptă,  în ierarhia profesională  şi managerială , fiind confirmat în specialitatea aleasă, iar din 1994 deţinând funcţia de medic şef de secţie. Transmitem sincera noastră compasiune întregii familii îndoliate şi celor apropiaţi. 

Corpul medical al secţiei Buco-maxilo-faciale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 14 Noiembrie 2018
  • De Andra Ilie

Apa Nova Ploiești oprește apa în cartierul 9 Mai

Apa Nova Ploiești anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, la noapte, în cartierul 9 Mai din cauza unei avarii la conducta de distribuție din zonă. Comunicatul Apa Nova Ploiești: Joi, 15...