politistii-investigheaza-un-dublu-deces.jpg

Renumitul medic chirurg Aurel Nenovici, şeful secţiei Buco-maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, s-a stins din viață.

Mesajul colegilor:

”La stingerea din viaţă a distinsului medic chirurg NENOVICI AUREL-  şeful secţiei Buco-maxilo-faciale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti- am pierdut nu numai un   bun   coleg de profesie şi dăruit   salvării pacienţilor , ci şi un prieten apropiat.

Venit, la începutul anilor 90, ca rezident în  cadrul echipei medicale a acestei secţii,  a  urcat ,treaptă cu treaptă,  în ierarhia profesională  şi managerială , fiind confirmat în specialitatea aleasă, iar din 1994 deţinând funcţia de medic şef de secţie. Transmitem sincera noastră compasiune întregii familii îndoliate şi celor apropiaţi. 

Corpul medical al secţiei Buco-maxilo-faciale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”

Social
  • Duminică, 25 Februarie 2018
  • De Andra Ilie

Parcarea pe dos de la Lidl este ”contagioasă” FOTO

E suficient ca un șofer grăbit sau nepriceput să își lase mașina ”strâmb” pe un loc de parcare pentru ca și ceilalți să fie nevoiți să parcheze pe dos. O demonstrează imaginile surprinse și trimise de o...

Eveniment
  • Sâmbătă, 24 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Urmărit internațional, prins la Ploiești

Judiciariștii prahoveni au depistat un bărbat căutat de autoritățile portugheze pentru comiterea infracțiunilor de furt agravat și asociere criminală. Cmunicatul IJP Prahova: Polițiști de...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești