6-b-2.jpg

Asociaţia  Diabeticilor  din  Prahova  va organiza un weekend al sanatatii la Ploiesti Shopping City (intrarea Carrefour) dupa urmatorul program:

  • Sambata, 25 noiembrie, intre orele 9:30-11:30,
  • Duminica, 26 noiembrie, intre orele 9:30-12:00.

         Cei interesati isi vor putea masura gratuit glicemia , tensiunea arteriala, greutatea si indicele de masa corporala, vor primi informatii nutritionale pentru a preveni diabetul.

         Evenimentul face parte din proiectul „Ploiesti spune Da pentru Sanatatea Ta” si este finantat de Primaria Municipiului Ploiesti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.