WhatsApp Image 2017-11-15 at 08.52.56.jpeg

De la primele ore ale dimineții și până la terminarea programului cu publicul, strada Văleni din Ploiești, în fața sediului Tribunalului Prahova, se transformă într-o uriașă parcare ilegală. La nici 50 de metri se află sediul SGU Ploiești, societatea care are în subordine serviciul de blocări auto.

Mașinile parcate pe banda de circulație sau pe trotuar și parțial pe carosabil îngreunează traficul rutier, mulți șoferi rămânând blocați în intersecția din zona BCR. 

Un cititor a surprins în această dimineață un autobuz al TCE făcându-și cu greu loc în trafic, din cauza unei mașini parcate pe dos în apropierea tribunalului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Probabil că celor de la blocări auto le e frică să nu dea peste avocați, procurori, judecători sau polițiști sau interlopi și rufele lor care apar în fața instanțelor. Altfel nu-mi explic de ce nimeni nu blochează roțile mașinilor care încurcă circulația în zona tribunalului. Oricum, decizia de a muta aici o astfel de instituție care nu are o parcare adecvată a fost una imbecilă”, a fost mesajul cititorului.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii SGU Ploiești.

WhatsApp Image 2017-11-15 at 08.52.56.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.