WhatsApp Image 2017-11-15 at 08.52.56.jpeg

De la primele ore ale dimineții și până la terminarea programului cu publicul, strada Văleni din Ploiești, în fața sediului Tribunalului Prahova, se transformă într-o uriașă parcare ilegală. La nici 50 de metri se află sediul SGU Ploiești, societatea care are în subordine serviciul de blocări auto.

Mașinile parcate pe banda de circulație sau pe trotuar și parțial pe carosabil îngreunează traficul rutier, mulți șoferi rămânând blocați în intersecția din zona BCR. 

Un cititor a surprins în această dimineață un autobuz al TCE făcându-și cu greu loc în trafic, din cauza unei mașini parcate pe dos în apropierea tribunalului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Probabil că celor de la blocări auto le e frică să nu dea peste avocați, procurori, judecători sau polițiști sau interlopi și rufele lor care apar în fața instanțelor. Altfel nu-mi explic de ce nimeni nu blochează roțile mașinilor care încurcă circulația în zona tribunalului. Oricum, decizia de a muta aici o astfel de instituție care nu are o parcare adecvată a fost una imbecilă”, a fost mesajul cititorului.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii SGU Ploiești.

WhatsApp Image 2017-11-15 at 08.52.56.jpeg


Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Protest antiguvernamental, diseară, la Ploiești

Nemulțumiți de modificarea codurilor penale, ploieștenii vor ieși diseară în stradă. Pe Facebook a apărut deja o invitație la protest, lansată pentru orele 18.00, cu punct de întâlnire în fața...

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...