WhatsApp Image 2017-11-15 at 08.52.56.jpeg

De la primele ore ale dimineții și până la terminarea programului cu publicul, strada Văleni din Ploiești, în fața sediului Tribunalului Prahova, se transformă într-o uriașă parcare ilegală. La nici 50 de metri se află sediul SGU Ploiești, societatea care are în subordine serviciul de blocări auto.

 

Mașinile parcate pe banda de circulație sau pe trotuar și parțial pe carosabil îngreunează traficul rutier, mulți șoferi rămânând blocați în intersecția din zona BCR. 

Un cititor a surprins în această dimineață un autobuz al TCE făcându-și cu greu loc în trafic, din cauza unei mașini parcate pe dos în apropierea tribunalului.

”Probabil că celor de la blocări auto le e frică să nu dea peste avocați, procurori, judecători sau polițiști sau interlopi și rufele lor care apar în fața instanțelor. Altfel nu-mi explic de ce nimeni nu blochează roțile mașinilor care încurcă circulația în zona tribunalului. Oricum, decizia de a muta aici o astfel de instituție care nu are o parcare adecvată a fost una imbecilă”, a fost mesajul cititorului.

 

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii SGU Ploiești.

WhatsApp Image 2017-11-15 at 08.52.56.jpeg

 

Politic
  • Marți, 20 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Ploieștenii, prizonieri într-un oraș poluat

Campania derulată de USR - filiala Prahova, împotriva poluării din județ, și în special din zona Ploiești, a ajuns, zilele acestea, la punctul dezbaterii publice la care organizatorii au dorit să se...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești