manuale-clasa-a-v-a.jpg

Chiar dacă anul școlar 2017 - 2018 a început în urmă cu mai bine de două luni, Ministerul Educației nu a reușit însă să finalizeze procedura de livrare a manualelor.

 

În baza angajamentelor din contractele semnate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), editurile câștigătoare în cadrul licitației pentru achiziția de manuale școlare destinate elevilor de clasa a V-a trebuie să livreze manualele din a treia tranșă până pe 17 noiembrie.

„Graficele de livrare vizează manualele școlare pentru următoarele discipline: Limba și literatura română, Limba engleză (limbă modernă 1), Limbă franceză (limbă modernă 2), Limba germană (limbă modernă 1/limbă modernă 2/limbă modernă 1 - studiu intensiv), Biologie, Educație socială, Geografie, Educație plastică, Educație muzicală, respectiv Consiliere și dezvoltare personală”, a anunțat Ministerul Educației.

Adică, aproximativ 1.700.000 de manuale ar urma să fie livrate până pe data de 17 noiembrie, multe dintre ele urmând să ajungă și în Prahova.

 

Versiunile digitale/electronice ale tuturor manualelor școlare pentru elevii de clasa a V-a sunt disponibile pe platforma manuale.edu.ro.

 

Național
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Încep înscrierile în clasa pregătitoare 2018

Înscrierea la școală a copiilor pentru anul școlar 2018-2019 se va face în perioada următoare. Cererile în prima etapă de înscriere se vor depune în perioada 5-23 martie, urmând ca în aprilie să se...

Viața Prahovei
  • Duminică, 11 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Elevii se reîntorc mâine la școală

Vacanța intersemestrială se va încheia astăzi, iar de mâine, elevii sunt așteptați la cursuri.  Semestrul al II-lea se va derula în perioada 12 februarie 2018 - 15 iunie 2018. Pentru clasa a XII-a,...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești