manuale-clasa-a-v-a.jpg

Chiar dacă anul școlar 2017 - 2018 a început în urmă cu mai bine de două luni, Ministerul Educației nu a reușit însă să finalizeze procedura de livrare a manualelor.

În baza angajamentelor din contractele semnate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE), editurile câștigătoare în cadrul licitației pentru achiziția de manuale școlare destinate elevilor de clasa a V-a trebuie să livreze manualele din a treia tranșă până pe 17 noiembrie.

„Graficele de livrare vizează manualele școlare pentru următoarele discipline: Limba și literatura română, Limba engleză (limbă modernă 1), Limbă franceză (limbă modernă 2), Limba germană (limbă modernă 1/limbă modernă 2/limbă modernă 1 - studiu intensiv), Biologie, Educație socială, Geografie, Educație plastică, Educație muzicală, respectiv Consiliere și dezvoltare personală”, a anunțat Ministerul Educației.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adică, aproximativ 1.700.000 de manuale ar urma să fie livrate până pe data de 17 noiembrie, multe dintre ele urmând să ajungă și în Prahova.

Versiunile digitale/electronice ale tuturor manualelor școlare pentru elevii de clasa a V-a sunt disponibile pe platforma manuale.edu.ro.