23602210_1971795099513861_2112195940_n.jpg

Doi copii de 7 și respectiv 8 ani au reprezentat la cel mai înalt nivel orașul Ploiești la ultima ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan care a avut loc la Cluj, în intervalul 2 – 5 noiembrie. Antrenați de sensei Adrian Cojocaru, Mihnea Nicolaescu și Carla Șerban au câștigat trei medalii pentru clubul lor, Dento Karate Kid (Karate Tradițional pentru Copii) Ploiești.

Competiţia care a avut loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj a fost una dintre cele mai mari competiţii sportive organizate în capitala Transilvaniei. La ea au participat nu mai puțin de 2.000 de sportivi din peste 40 de ţări, prezența sportivilor ploieșteni fiind cu atât mai meritorie. Lotul cu care Dento Karate Kid Ploiești a participat a câștigat medalii atât la competițiile copiilor, cât și la seniori.

Cel mai medaliat membru este Mihnea Nicolaescu, cel care la doar 7 ani a câștigat atât medalia de argint la proba kihon kumite individual, cât și medalia de bronz la proba Enbu mixt, medalie pe care o împarte cu colega sa, Carla Șerban - 8 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

23549825_1971794599513911_37836708_n.jpg

O medalie de bronz a câștigat la proba kumite liber și conducătorul clubului, sensei Adrian Cojocaru, tot bronzul fiind câștigat de sportivii clubului și la proba kumite pe echipe.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...