Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

thumbnail (4).jpg

După ce fosta groapă de gunoi a Ploieștiului a fost închisă și ecologizată, în zonă au fost plantați în ultimii ani câteva zeci de mii de arbori.

Împădurirea fostei rampe de gunoi de pe centura de Est a Ploieștiului a început în urmă cu cinci ani, primii copaci plantați aici formând deja o pădure tânără.

Sâmbăta trecută, zeci de voluntari au participat la plantarea altor 5.000 de puieți, acțiunea fiind organizată de Clubul Rotary și Organizația Umanitară Concordia, cu sprijinul Petrotel Lukoil și Direcției Silvice Prahova.

O acțiune asemănătoare a fost organizată și de Primăria Lipănești pe un teren neroditor de pe malul Teleajenului (detalii și galerie FOTO AICI)

Galerie FOTO Pe fosta groapă de gunoi a Ploieștiului crește o pădure

thumbnail (5).jpg

thumbnail (3).jpg

thumbnail (2).jpg

thumbnail (1).jpg

thumbnail.jpg


Administrație
  • Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în primării din Prahova

Mai multe administrații publice sau instituții aflate în subordinea acestora au scos la concurs mai multe posturile vacante. Primăria Comunei Berceni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești