thumbnail (4).jpg

După ce fosta groapă de gunoi a Ploieștiului a fost închisă și ecologizată, în zonă au fost plantați în ultimii ani câteva zeci de mii de arbori.

Împădurirea fostei rampe de gunoi de pe centura de Est a Ploieștiului a început în urmă cu cinci ani, primii copaci plantați aici formând deja o pădure tânără.

Sâmbăta trecută, zeci de voluntari au participat la plantarea altor 5.000 de puieți, acțiunea fiind organizată de Clubul Rotary și Organizația Umanitară Concordia, cu sprijinul Petrotel Lukoil și Direcției Silvice Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O acțiune asemănătoare a fost organizată și de Primăria Lipănești pe un teren neroditor de pe malul Teleajenului (detalii și galerie FOTO AICI)

Galerie FOTO Pe fosta groapă de gunoi a Ploieștiului crește o pădure

thumbnail (5).jpg

thumbnail (3).jpg

thumbnail (2).jpg

thumbnail (1).jpg

thumbnail.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Temperaturi sub 0 grade Celsius la Vârful Omu

Meteorologii au avut din nou dreptate când au anunțat schimbarea radicală a vremii. Sâmbătă noapte și duminică dimineață, la munte, temperaturile au coborât sub 0 grade Celsius. Meteorologii au...