rainy-day.jpg

După un weekend însorit la Ploiești, cu temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă, meteorologii anunță o schimbare radicală a vremii.

Astăzi, 13 noiembrie, vremea va fi în general frumoasă, cu o temperatură maximă de 17 grade, însă de mâine revin ploile.

Astfel, marți, 14 noiembrie, la Ploiești sunt așteptate ploi, dar vremea continuă să fie caldă, cu o maximă prognozată de 15 grade, însă de miercuri temperaturile scad brusc.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, maximele nu vor mai trece de 8-9 grade, în timp ce nopțile vor deveni mai reci, cu minime până la limita înghețului.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png