unnamed.jpg

Mai mulți ploieșteni se plâng de lipsa iluminatului public în cartiere importante. Un cititor a sesizat primăria că o stradă și o parcare din cartierul 9 Mai nu sunt iluminate, însă răspunsul primit l-a uimit.

Sesizarea citiorului:

”Imi permit sa va scriu in legatura cu situatia  iluminatului public din Ploiesti, al carui serviciu care momentan este in aer . Locuiesc intr-un bloc din cartierul 9Mai, cartier in care o parcare si o strada nu este iluminata de aproximativ o luna. Dupa 4 apeluri ( in decurs de o saptamana ) la dispeceratul Primariei Ploiesti, mereu am primit acelasi raspuns : S-a terminat contractul cu firma veche care se ocupa de intretinerea iluminatului din oras, s-a facut o licitatie a castigat o firma si nu se stie care anume firma si aceasta inca nu si-a intrat in drepturi ! Insa sesizarea a fost notata si o sa fie trimisa catre firma cand isi intra in drepturi ! 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Asta se intampla acum trei saptamani. Mentionez ca dupa aceasta perioada, strada si parcarea este in continuarea in bezna. V-am atasat o poza cum arata o parcare de masini in 23 oct 2017 ora 21:30  ! Este vorba despre parcarea de langa spitalul CFR ,  Aleea Vitioarei intersectie cu str Vornicei!”

Începând cu data de 7 septembrie, Ploieștiul a rămas fără servicii de asigurare a mentenanței serviciului de iluminat public.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...