trafic-aglomerat-valea-prahovei-dn1-sinaia-busteni-comarnic.jpg

Sfârșitul de weekend a readus aglomerația pe Valea Prahovei. La ora 13.00, potrivit Centrului Infotrafic, s-au format coloane de mașini pe DN1, pe sensul de mers spre Ploiești, la Bușteni, Sinaia și Comarnic.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13:00), în județul Brașov, traficul rutier este intens pe DN1, pe sensul de mers către Ploiești. Se circulă îngreunat și în zona localităților Predeal -Sinaia și Bușteni, respectiv Comarnic și Nistoreşti”, a anunțat IGPR.

Potrivit Centrului Infotrafic, un echipaj al poliției rutiere brașovene care acționează în zona Dârste, le recomandă conducătorilor auto să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploiești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.